Ajankohtaista

Lehdistötiedote: Fintech osaamista Eurooppaan – Heeros etenee SaaS-mallilla Hollannissa

15.3.2017

Internet ja palveluiden digitalisoituminen muokkaavat maailmaa ja ihmisten käyttäytymistä ennennäkemättömällä tavalla. Rahoitusmarkkinoiden suurimmat muutokset tulevat finanssiteknologian eli fintech-alan myötä. Heeros edustaa suomalaista fintech-alan osaamista ja yhtiön näkemyksen mukaan sen SaaS-pohjaisille taloushallintoratkaisuille on kasvava tarve muun muassa Hollannin markkinoilla, missä viranomaismääräykset tukevat yhtiön kasvupyrkimyksiä. […]

Lue lisää

Heeros asiakasmatka Riikaan elokuussa 2017 – Ilmoittautuminen on alkanut

10.2.2017

Heeros kasvaa ja kansainvälistyy ja uskolliset asiakkaamme kaipaavat uusia suuntia asiakasmatkalle. Sen vuoksi Heeroksen vuoden 2017 asiakasmatka suuntautuu Latvian Riikaan. Lyhyt lento Riikaan ja tasokkaat kokouspalvelut ja majoitus Rikassa sekä kaupungin runsaat nähtävyydet lähietäisyydellä takaavat antoisan matkan.

Matkaohjelma tarkentuu alkuvuoden 2017 aikana. […]

Lue lisää

Rauhallista Joulua ja Menestyksekästä vuotta 2017!

22.12.2016

Haluamme kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta ja toivottaa Rauhallista Joulua sekä Menestystä Uudelle Vuodelle 2017!

Kuten jo useana vuonna joulutervehdysten lähettämisen sijaan olemme lahjoittaneet joulukorttirahat hyväntekeväisyyteen. Tänä vuonna valitsimme lahjoituksen kohteeksi Syyrian lapset.

Tehdään ensi vuodesta yhdessä vielä parempi! […]

Lue lisää

Lehdistötiedote: Heeroksen käyttäjämäärän kasvu jatkuu vahvana

15.12.2016

Heeroksen sähköisiä taloushallintoratkaisuja käyttävien organisaatioiden määrä on jatkanut vahvaa kasvua ja on jo yli 9000, mikä tarkoittaa yli tuhatta uutta organisaatiota syksyn aikana. Heeroksen käyttäjämäärien kasvun taustalla on talous- ja palkkahallinnon digitalisaatio. Heeros toimittaa asiakkailleen modulaarisia SaaS-pohjaisia ohjelmistoratkaisuja ja on ainoa aito Helsingissä listattu SaaS-yhtiö. […]

Lue lisää

1 2 3 10