Verkkokauppa.com

VERKKOKAUPPA.COM KASVAA KOHISTEN

Verkkokauppa.com on jatkanut vahvaa viihde-elektroniikan myyntiään. Ketju on maan toiseksi suurin jälleenmyyjä.

Yhtiö on pannut viime aikoina panoksia web-järjestelmiensä kehitykseen, omaan tuotesuunnitteluun ja valmistukseen sekä lisää tuotteidensa myyntikanavia Suomessa ja ulkomailla.

Verkkokauppa.com on laskujen suuryritys. Kuluttajaelektroniikkaa myyvä yhtiö käsittelee parisataa laskua päivässä – tasaisen vauhdin taulukolla päästään noin    6 000 laskuun kuukaudessa.

Sähköisen kirjanpidon ohjelmien hyväksikäyttö on jo tällä hetkellä arkipäivää. Verkkokauppa.com tuli Heeroksen asiakkaaksi lähes neljä vuotta sitten. Heeroksen tuoteperheestä Identa-skannausohjelma ja Circulan verkkolaskujen kierrätysjärjestelmä ovat nopeuttaneet merkittävästi laskujen käsittelyä, tiliöintiä ja hyväksyntää. Käytössä on myös arkistointiohjelma Admina.

”Laskujen hyväksyjiä työskentelee kolmessa eri myymälässä Helsingissä, Pirkkalassa ja Oulussa. Ohjelmien nettiversioita voi käyttää missä tahansa, joten laskut saadaan hyväksyttyä nopeasti”, ostoreskontranhoitaja Marika Kilpiö kertoo.

Nopeus, täsmällisyys ja tarkkuus ovat keskeisiä laatusanoja.

”Saamme laskuja sähköpostilla, kirjeinä ja sähköisesti. Määrät ovat niin suuret, että sähköiset laskut nopeuttavat ja helpottavat työskentelyä merkittävästi.”

Laskujen määrä tuottaa myös käytännön toiveita järjestelmälle.

”Toivoisimme Adminaan automaattista arkistointia.”

Toisaalta hän sanoo, että Circulasta ja Adminasta saa helposti kaivettua vanhoja laskuja, joita tarvitaan myöhemmässä vaiheessa.

Verkkokauppa.com

  •  Perustettu  vuonna 1992.
  • Pääkonttori sijaitsee Ruoholahdessa Helsingissä.
  • Yhtiön myynti oli 187 miljoonaa euroa vuonna 2011.
  • Verkkokauppa.com on Suomen johtava internetissä toimiva kuluttajaelektroniikkayhtiö ja Suomen toiseksi suurin viihde-elektroniikan jälleenmyyjä.
  • Tuotteita myydään Helsingin, Pirkkalan ja Oulun myymälöissä sekä 2000 postikonttorin ja 500 R-kioskin kautta. Työntekijöitä on tällä hetkellä 300 työntekijää.