Heeros
Kirjaudu

Oikea asenne ratkaisee.
Tule meille töihin!

Avoimet työpaikat Lue uratarinoita

Vapautta, vastuuta ja haasteita hyvällä porukalla

Joustavuus ja rento ilmapiiri työnteossa ovat tärkeitä asioita heeroslaisille. Yhteisöllinen ja kansainvälistyvä työkulttuuri tuo mausteita ja erilaisia näkökulmia työntekemiseen. Työyhteisömme avoin ilmapiiri mahdollistaa tavoitteiden saavuttamisen lisäksi myös etenemisen omalla työuralla.

Tarjoamme työntekijöillemme mielenkiintoista työtä kehittyvän toimialan parissa. Työvälineet ovat ajan tasalla, toimitilat modernit ja hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tuemme joustavaa työntekoa, muun muassa etätyön tekeminen on mahdollista. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä ja Turussa. Kansainvälistymisen myötä toimimme myös Ruotsissa ja Hollannissa.

Olemme taloushallinnon ohjelmistopalveluja tuottava kasvuyritys. Tarjoamme asiakkaan kokoon ja tarpeeseen sopivat taloushallinnon ratkaisut pilvipalveluna niin yrityksille kuin tilitoimistoille ja niiden asiakkaille. Palvelujemme avulla parannetaan yrityksen tuottavuutta ja tehostetaan taloushallinnon prosesseja.

Haemme Palvelut-tiimiimme rautaista palkkahallinnon ja palkanlaskennan osaajaa Turun toimipisteellemme.

Haemme nyt agile scrum kehittäjätiimiimme kokenutta bäkkäri-kehittäjää. Pääset mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan Heeroksen cloud-arkkitehtuurin mukaisia sovelluksia kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaillemme.

Heeroksella työskentely mahdollistaa minulle myös aikaa perheeni kanssa

”Teemme kaikki yhdessä töitä ja meillä on todella positiivinen tunnelma täällä. Voimme kaikki auttaa toisiamme.”

– Sharaida Gogar

Lue koko tarina

On mukavaa olla osana kasvavaa ja kansainvälistyvää yritystä

Parasta on se, että yritys pyrkii jatkuvasti kehittymään ja tavoitteet ovat korkealla, vaikka työ tehdään kuitenkin rennossa ilmapiirissä.

– Saija Leinonen, Tuotepäällikkö

Lue koko tarina

Joustavassa yrityksessä voi työskennellä toisessa kaupungissa asuen

On hienoa olla tiimissä, joka pyrkii pysymään nopeasti kehittyvällä alalla aina ajan tasalla – jopa askeleen edellä.

– Sami Elomaa, Ohjelmistoarkkitehti

Lue koko tarina

Tiiviissä työyhteisössä koodari painii toimarin kanssa

Arvostan suuresti työnantajan hauskoja virkistyskokeiluja sekä sitä, että työkavereiden kanssa tehdään usein juttuja myös työajan ulkopuolella.

– Ville Leppänen, Full Stack Developer

Lue koko tarina
Ota yhteyttä