Nimitysuutisia Heerokselta

KTM Pia Strömdahl-Koskinen on nimitetty Heeros Oyj:n myynti- ja markkinointijohtajaksi (Director Sales and Marketing) ja johtoryhmän jäseneksi 1.5.2017 alkaen. Strömdahl-Koskisen vastuualueena on yhtiön kotimaan myynnin ja markkinoinnin kehittäminen ja johtaminen. Ennen siirtymistään Heerokselle, Strömdahl-Koskinen on toiminut taloushallinnon konsultointiyhtiö Greenstep Oy:ssä Senior Managerina vastuuna uusasiakashankinta ja Talentum Media Oy:n sekä KSF Media Oy:n myyntijohtajana.

 

Tiina Tammi on nimitetty Heeros Oyj:n sovellustukeen sovellusasiantuntijaksi 27.3.2017 alkaen. Tammella on yli kymmenen vuoden kokemus erilaisista taloushallinnon tehtävistä. Ennen Heerokselle siirtymistä Tammi on työskennellyt muun muassa Lindorff Oy:ssä osto- ja myyntireskontranhoitajana sekä Valtion talous – ja henkilöstöhallinnon palvelukeskuksessa taloussihteerinä.

 

 

 

Mika Jokela on nimitetty Heeros Oyj:n Palvelut-tiimiin projektipäälliköksi 20.3.2017 alkaen. Jokelan vastuualueina on toimia eri tuotteiden/palveluiden sekä liittymärajapintatoteutusten projektipäällikkönä. Ennen Heerokselle siirtymistä Jokela on toiminut neljä vuotta Pro-Source Oy:ssä Senior Consultant nimikkeellä, toimenkuvanaan tietojärjestelmien ostaminen toimeksiantajan lukuun sekä käyttöönottoprojektien vetäminen. Tätä ennen Jokela työskenteli nykyisen Aditro Oy:n palveluksessa, projektipäällikön/konsultin tehtävissä.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn