Webinaarit

Maksuttomat Heeros-webinaarit

Heeroksen selainpohjainen taloushallinto säästää laskun- ja tapahtumankäsittelyyn kuluvaa aikaa olennaisesti. Heeros on kehitetty tehostamaan taloushallinnon ammattilaisten työtä tehtiinpä sitä tilitoimistossa tai yksittäisen yrityksen omassa taloushallinnossa. Heeroksen pilvipalvelu toimii SaaS-mallilla (Software as a Service – ”Ohjelmisto palveluna”) ja se tarjoaa sujuvat välineet laskunkäsittelyn ja taloushallinnon prosessien tehostamiseen.

Heeroksen liittymät yleisesti käytettyihin kirjanpitojärjestelmiin takaavat sen, että kerran kirjatut tapahtumat siirtyvät kirjanpitojärjestelmään ilman turhia uudelleentallennusvaiheita. Tämä on sähköisten järjestelmien keskeinen hyöty sekä tilitoimistolle että yksittäiselle yritykselle. Heeroksella on liittymät yli 100:een taloushallinnon järjestelmään. Voit valita käyttöösi Heeros Kirjanpidon tai käyttää nykyistä kirjanpidon järjestelmääsi.

Sähköisen ympäristön käyttöönotto vähentää taloushallinnon hoitoon tarvittavaa työaikaa useita kymmeniä prosentteja. Tämä tehostaa ja vähentää kustannuksia!

Tule tutustumaan Heeroksen selainpohjaiseen taloushallintoon maksuttomissa webinaareissamme!

Näin webinaari toimii

Ilmoittaudu tältä sivultamme haluamaasi webinaari-tilaisuuteen. Saat ennen webinaaria sähköpostiisi ohjeet sekä linkin, josta pääset kirjautumaan webinaariin. Käytännössä sinun tulee varmistaa, että tietokoneesi on kytkeytyneenä Internetiin ja että koneen ääniresurssit ovat käytössä ja äänenvoimakkuus sopivalla tasolla.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.