Asiakas on työnsä paras asiantuntija

Asiakas on työnsä paras asiantuntija

Milloin viimeksi tunsit sen tunteen kun koit, että sinua kuunneltiin ja tulit todella ymmärretyksi? Tai milloin sait oikeasti vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin? Muistatko sen energisen palaverin, jossa sparrasitte intoa puhkuen uutta huikeaa mahdollisuutta? Entä tunnistatko sen hankkeen, jonka käynnistäminen mietitytti, mutta saatoit myöhemmin todeta kaiken menneen kuitenkin oletettua paremmin?  

Nämä esimerkit kuvastavat sitä, miksi päädyimme organisaatiomuutoksessa keskittymään entistä enemmän asiakkaisiimme ja rakentamaan organisaatiomme mahdollisimman hyvin asiakasta palvelevaksi. Asiakkaan tuominen kaiken keskiöön on looginen jatkumo sille työlle, jota olemme Heeroksella tehneet jo pitkään. Käytössämme oleva slogan ”Koska taloushallinto on palvelua” rakentuu vahvan asiakasta palvelevan identiteettimme ympärille. Customer Growth -tiimi vie tämän ajatuksen jälleen yhden askeleen pidemmälle.

Heeros_organisaatiomuutos_JuhaTakala2_S

Halusimme koota kaikki asiakkaan arkea lähellä olevat heeroslaiset yhteen, jotta voisimme kasvattaa asiakasymmärrystämme mahdollisimman laajasti sekä rakentaa keskeiset toimintomme saumattomasti asiakasnäkökulma edellä. Customer Growth kokoaa yhteen Arto Vuoren johtaman Customer Services -tiimin palvelut tuen, käyttöönottojen, koulutusten ja projektien osalta. Tämän lisäksi tuomme nyt myös ymmärryksen asiakkaidemme liiketoiminnasta Garik Bagdasarovin kipparoiman Customer Success -tiimin myötä. Myös automaation ja data-analytiikan entistä enempi hyödyntäminen, tarjoaa asiakkaillemme entistä parempaa palvelua, myös työvälineissä.

Muutoksen myötä pystymme tukemaan asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämistä ja kasvua tarjoten parasta palvelua yhdistettynä vertaansa vailla olevaan ymmärrykseen asiakkaidemme arjesta. Customer Growth -tiimi on olemassa, jotta te voitte luottaa siihen, että tekemänne ratkaisu valita Heeros, on oikea nyt ja vielä vuosienkin päästä.

Olen erittäin innoissani uudesta roolistani Customer Growth -tiimin vetäjänä. Tätä kirjoittaessani on kulunut melkein päivälleen viisi vuotta siitä, kun aloitin työni Heeroksen tuotekehityksestä vastaavana johtajana. Olen saanut todistaa yrityksemme kasvutarinaa ja tiedän missä vahvuutemme ja merkittävimmät kehittämistarpeemme ovat. Mutta näidenkin osalta te asiakkaat olette se paras asiantuntija.

Tulen mielelläni keskustelemaan ja kuulemaan, miten voimme  tehdä arjestanne entistäkin sujuvampaa, kasvun mahdollistamiseksi.

Palveluksessanne
Juha Takala
Director, Customer Growth