Asiakastoiveista ratkaisukeskeisiin tuotenimiin

Asiakastoiveista ratkaisukeskeisiin tuotenimiin

27.5.2021

Osana uudistuvaa Heeros brändiä haluamme vastata asiakkaidemme toiveisiin ja selkeyttää tuotteidemme nimiä. Lue Henrin blogista syyt muutokseen ja sen vaikutukset ratkaisujemme käyttöön.

Asiakaslähtöisyys, asiakaskokemus ja tuotteiden käyttökokemus ovat Heerokselle elintärkeitä strategisia prioriteetteja. Uskomme, että aidosti ymmärtämällä ja vastaamalla asiakkaidemme toiveisiin ja tarpeisiin, pystymme tarjoamaan huippulaatuista ja yhtenäistä asiakaskokemusta koko asiakkuuden elinkaarelle, aina ratkaisujen vertailusta niiden käyttöön ja hyödyntämiseen.

Kohti harmonisoitua käyttökokemusta

Hyvän kokemuksen rakentaminen Heeroksella perustuu asiakaslähtöisyyteen. Jatkammekin uudistumista asiakkaidemme osoittamalla polulla ja tulemme tarjoamaan entistä yhtenäisempää Heeros-ratkaisua.

Tämä tarkoittaa konkreettisesti sitä, että tulemme integroimaan Heeroksen ratkaisuja entistä saumattomammin toisiinsa sekä harmonisoimaan käyttökokemusta, ulkoasua ja brändiä eri tuotemoduulien välillä. Osana tätä matkaa uudistamme ja yhtenäistämme myös tuotteidemme nimeämistä.

Lisää selkeyttä ratkaisukeskeisillä tuotenimillä

Ratkaisujemme kehittyessä yhä vahvemmin kohti yhtä Heeros-kokemusta ja brändiä ovat vanhat tuotebrändit Circula (ostolaskut), Venda (myyntilaskut) ja Admina (arkisto) jäämässä historiaan. Käytämme jatkossa tuotteistamme ratkaisukeskeisiä nimiä: Heeros Ostolaskut, Heeros Myyntilaskut ja Heeros Arkisto. Tuotenimien selkeyttäminen on ollut myös asiakkaidemme toive, siihen vastaamme tällä muutoksella.

Yksinkertaisesti helpompi löydettävyys ja käyttöönotto

Olen ehdottomasti sitä mieltä, että yksinkertaiset ratkaisukeskeiset tuotenimet helpottavat myös tuotteidemme löydettävyyttä. Kun nimet itsessään kertovat mitä ratkaisu tekee, on helpompi hahmottaa tuotteen käyttötarkoitus ja valita tutustuttavaksi myös Heeros ratkaisujen tuomat hyödyt. Myös nykyasiakkaidemme Heeros-käytön laajennus selkeytyy, kun puhumme asioista niiden oikeilla nimillä.

Tarjolla selkeä ja helppokäyttöinen ratkaisu

Helpomman löydettävyyden, paremman asiakas- ja käyttökokemuksen lisäksi haluamme reflektoida Heeroksen uudistunutta strategiaa ja brändiä. Tavoitteenamme on näyttäytyä selkeänä, helppokäyttöisenä sekä entistä yhtenäisempänä ratkaisuna asiakkaille.

 

Henri Liuska-1

Henri Liuska

Director, Products
Heeros Oyj

 

Kun mietit taloushallinnon uusia työkaluja, ota yhteyttä. Kartoitetaan ohjelmistojen ja integraatioiden tarve sekä hahmotellaan yhdessä paras mahdollinen ratkaisu.