<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=398868563803133&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Heerokselle puitesopimus Cavotec Group:n kanssa laskuautomaatiosta

30.11.2018

Heeros on solminut puitesopimuksen Cavotec Group:n kanssa Heeroksen laskujen käsittelyjärjestelmästä.  Cavotec on käyttänyt Heerosta jo kolmessa maassa aiemmin ja puitesopimuksen myötä Heeros laajenee koko konserniin, joka toimii noin 20 maassa. Ratkaisussa Heeroksen ohjelmisto on integroitu Cavotecin Microsoft Dynamics Nav -ERP -ratkaisuun ja Heeroksella käsitellään sisääntulevat osto- ja lähtevät myyntilaskut. Sopimukseen kuuluu myös sähköinen arkistointi sekä ostolaskujen skannauspalvelu. Toteutus alkaa ensivaihessa Euroopassa Ruotsissa ja Iso-Britanniassa.

– Olen todella iloinen Cavotecin luottamuksesta Heerokseen. Sopimus tukee Heeroksen kansainvälistymisstrategiaa ja pystymme tarjoamaan Cavotecille osaamistamme niin paperi- kuin verkkolaskun käsittelyssäkin. Heeros on saavuttanut luotettavan liiketoimintakumppanin aseman Cavotec-konsernissa ja uskon yhteistyön olevan jatkossakin molemmille osapuolille hyödyllinen. Toteutamme sopimuksen myötä vahvasti asiakaslupaustamme: Koska taloushallinto on palvelua, toteaa Matti Lattu, Heeroksen toimitusjohtaja.

Lisätietoja
Heeros Oyj, toimitusjohtaja Matti Lattu, puhelin 040 762 5525
Sähköposti: matti.lattu@heeros.com