Heeroksen myynnissä ja markkinoinnissa puhaltaa uudet tuulet

Heeroksen myynnissä ja markkinoinnissa puhaltaa uudet tuulet

13.8.2020

Kevään organisaatiomuutoksen myötä myös Heeroksen myynti- ja markkinointitiimi uudistui. Myyjien toimenkuvia selkeytettiin ja vanha myynnin poppoo jaettiin uusasiakashankintaan keskittyvään Land Sales -tiimiin ja nykyasiakkaita palvelevaan Customer Success -tiimiin. Markkinointi eriytettiin myös omaksi pieneksi tiimikseen, ja vastuuta laajennettiin kansainväliseen toimintaamme.

Asiakkaidemme kannalta uudistus tarkoittaa parempaa ja kohdennetumpaa palvelua, ajankohtaisia sisältöjä ja tukea useassa eri kanavassa sekä selkeämpiä toimintamalleja ja virtaviivaistetumpia prosesseja.

Tyytyväinen asiakas on tekemisemme perusta

Vaikka luotsaamani Land Sales -tiimi keskittyy pääasiassa uusien asiakkaiden hankintaan, on kaiken tekemisemme kivijalkana Heeroksen asiakkaat. Tyytyväinen asiakas vauhdittaa myös esimerkillään uusasiakashankintaa.  Tavoitteenamme onkin, että jokainen asiakkaamme kokee saavansa hyötyjä Heeros-ohjelmistojen käytöstä ja tuntee tulevansa kuulluiksi, jolloin voimme tarjota kaikille taloushallinnon ammattilaisille käytännön tarpeita vastaavia ja jatkuvasti kehittyviä työvälineitä sekä palvelua.

Hyväksi koettu kumppanisuhde mahdollistaa, että asiakkaamme ovat valmiita suosittelemaan Heerosta muillekin. Ja mikä onkaan sen parempi kuin tyytyväisen asiakkaan tarina, johon myös uutta ohjelmistoa miettivä yritys voi samaistua.

Yhdessä tekemällä, yrityksenne parhaaksi

Aloitin Heeroksella myynnin ja markkinoinnin vetäjänä heinäkuun alussa, aikaan, jolloin monen yrityksen arjessa on vielä koronan tuomaa epävarmuutta, mutta myös toivoa paremmasta. Nyt ollaan tilanteessa, jossa yritysten on hyvä miettiä uusia keinoja helpottaa arkea tai kehittää liiketoimintaa. Onhan muutos myös aina mahdollisuus. Yhdessä ammattitaitoisen kumppanin kanssa, joka tukee myös kiperimmissä tilanteissa, voidaan luottavaisin mielin tehdä yrityksen liiketoiminnan näkökulmasta oikeita valintoja.

Olen iloinen, että uudesti organisoitunut myynti- ja markkinointitiimimme ovat vahvasti orientoituneet löytämään yhdessä kanssanne uusia ratkaisuja työn tehostamiseen ja kustannusten järkevöittämiseen. Kun mieltänne vaikka askarruttaa miten voisitte tehostaa tai kasvattaa toimintaanne, olemme täällä valmiina ratkaisemaan kanssanne yrityksenne haasteet.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Yhdessä tekemällä – yrityksenne parhaaksi!

Jarno Lehikoinen
Director, Sales and Marketing