Vierailijakirjoitus: Heeroksen dashboard on huippu!

Vierailijakirjoitus: Heeroksen dashboard on huippu!

Dashboard – tai suomeksi sanottuna Heeros-ohjelmistojen etusivu – on näkymä, joka kokoaa kaiken informaation yhteen. Kaiken jujuna on tarjota kirjanpitäjän tai reskontranhoitajan tarvitsema informaatio aikaisempaa helpommin omaksuttavassa paketissa ja tehostaa päivittäistä työtä.

Tilitoimistomme, Tilistar Oy, lähti pari kuukautta sitten uuden dashboard-version pilottiin. Tavoitteena oli testata etusivun toimintaa käytännössä ja kaivaa sovelluksen hyödyt sekä heikkoudet esiin.

Peukku ylös vai alas?

Testijaksomme aikana tuli hyvin selväksi, että Heeroksen tuotekehitys on tehnyt mainiota työtä. Kirjanpitäjän päivässä on rajallinen määrä niitä työprosesseja, joista ajansäästöä voi saada. Meillä Tilistarilla on käytössä kaikki Heeroksen ohjelmistot, joten tehokkuus oli jo alun perin viritetty hyvälle tasolle. Kun sitten dashboard tuli, haastattelin meidän pilottikäyttäjiä ja palaute oli selvä. Päivittäinen työ on tehostunut selvästi.

Ennen kirjanpitäjät joutuivat käymään asiakkaat yksitellen läpi – ja tämä saatettiin tehdä kaksikin kertaa päivässä. Jokaiseen asiakaskansioon mentiin sisään, katsottiin mikä vaatii huomiota, tultiin takaisin päätasolle ja mentiin seuraavan asiakkaan kansioon. Uudessa dashboardissa kaikki toimenpiteitä odottavat työt on koottu yhteen näkymään, mikä säästää valtavasti aikaa ja vaivaa.

Miksi kehitys on niin tärkeää?

Tilitoimistomme on 30 vuoden aikana kasvanut tasaisesti ja yksi syy siihen on uusien asioiden ennakkoluuloton käyttöönotto ja opettelu. Meille on tärkeää parantaa asiantuntijoidemme osaamista jatkuvasti ja alan kehityksessä mukana pysyminen on koko toiminnan elinehto. Heeroksen uusi dashboard on jälleen yksi steppi, joka auttaa viemään toimistoamme eteenpäin. Ja koska sovellus tulee kaikille Heerosta käyttäville tilitoimistoille automaattisesti ilman erillismaksua, on se huippujuttu ja enemmän kuin tervetullut.

 

Merja Raivio
Toimisto- ja tietohallintopäällikkö
Tilistar Oy