Heeros asiakaspalvelu täydentyi uudella tukikanavalla

Heeros asiakaspalvelu täydentyi uudella tukikanavalla

24.8.2021

Heeros asiakaspalvelu tarjoaa käyttäjille uuden tukikanavan. Asiakkaat saavat jatkossa entistä nopeamman tuen chatbot Helperin avustuksella.

Asiakaspalvelu on meille heeroslaisille yksi tärkeimmistä asioista. Palvelumme vasteajat voivat kuitenkin joskus ruuhkatilanteissa venyä normaalia pidemmiksi, jolloin asiakkaan tarpeeseen vastaaminen toivotussa aikataulussa ei aina ole ollut mahdollista. Palvellaksemme asiakkaitamme paremmin, monipuolisemmin ja nopeammin, otimme käyttöön uuden chatbot-tukikanavan.

Heeros asiakaspalvelu täydentyi chatbot Helperillä

Asiakkaamme, jotka tekevät usein töitä viikonloppuisin ja ns. virka-ajan jälkeen, saattavat joskus tarvita apua silloin kun Heeros asiakaspalvelu ja puhelintuki ovat suljettu. Iloksemme uusi chatbot, nimeltään Helper, tarjoaa nyt kaikkina viikonpäivinä, vuorokauden ympäri kaikille asiakkaillemme uuden, nopean tavan löytää ratkaisu ongelmatilanteissa.

 

Miten Helper auttaa asiakkaitamme?

Tietokoneohjaukseen perustuva chatbot Helper on suunniteltu käymään keskustelua ihmisen kanssa ja löytämään vastauksia chatissä esitettyihin kysymyksiin. Automaation ja oppivan robotiikan avulla se ehdottaa kysyttyihin aiheisiin liittyviä artikkeleita ja ohjeita sekä ohjaa tarvittaessa oikeille palvelupyyntölomakkeille. Sen kautta voi lähettää myös viestejä Heeros tukeen. 

Miksi Helperin käyttö kannattaa?

Heeros asiakaspalvelu haluaa tarjota asiakkailleen monipuolisia keinoja ja kanavia ratkaista niin yksinkertaisia kuin kimurantteja kysymyksiä. Siksi uusi Helper-apuri on erinomainen lisä palvelutarjontaamme auttaa asiakkaidemme tukemisessa.

Helperin myötä käyttäjän ei tarvitse odottaa palvelupyynnön etenemistä, vaan haasteissa päästään useimmiten etenemään heti botin tarjoamien hakutulosten avulla, jolloin myös työskentely pääsee jatkumaan nopeammin. Lisäksi hakutulosten tuodessa usein tarjolle muita mielenkiintoisia aiheeseen liittyviä artikkeleita, tiedon löytyminen helpottuu ja asiaan voi perehtyä vaivattomasti kokonaisvaltaisemmin. Helper vapauttaa myös tuen resursseja, jolloin kompleksisemmatkin asiat voidaan käsitellä nopeammalla aikataululla, aina asiakkaamme parhaaksi.

Helper-apua jatkossa myös suoraan Heeros tuotteissa

Uusi Helper on jo nyt oiva väline selättämään haasteita. Mikään ei kuitenkaan ole koskaan heti täydellinen, siksi myös Helper oppii matkan varrella. Seuraava kehitysaskelemme on saada bottiin lisää interaktiivisuutta tuomalla erilaisia palvelupolkuja tuotteisiimme liittyen. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme jatkossa Helper-apua suoraan tuotteissamme. Tämä mahdollistaa entistä nopeamman asioinnin Helperin kanssa oikeassa asiayhteydessä. Tällä uudistuksella Heeros asiakaspalvelu panostaa entistäkin mielekkäämpään asiakaskokemukseen.

Arto Vuori

Arto Vuori
Head of Customer Service
Heeros

Klikkaa ja tilaa uutiskirjeemme - saat ensimmäisten joukossa tiedon  uudistuksista