Heeros ja Intrum perintäyhteistyö nopeuttaa saataviesi kotiuttamista!

Heeros ja Intrum perintäyhteistyö nopeuttaa saataviesi kotiuttamista!

Intrum Justitian perintäpalvelut liitettiin osaksi Heeros taloushallinnon pilvipalvelua. Ajatuksena oli helpottaa ja nopeuttaa asiakkaiden erääntyneiden laskusaatavien käsittelyä. Valmiiksi integroitu kokonaisratkaisu täydensi näin myös entisestään Heeroksen palvelutarjontaa ja Intrum-yhteistyön myötä perinnän prosessit yksinkertaistuivat tuoden samalla asiakkaillemme kustannussäästöjä.

Intrum Justitian muistutus- ja perintäpalvelun käyttöönotto ja käyttö on helppoa. Laskuttava yritys valitsee Heeroksen myyntilaskutusjärjestelmä Vendan asetuksissa käyttöönsä automaattisen perinnän ja palvelutarjoajaksi Intrum Justitian. Tämän jälkeen valitaan laskut, joihin halutaan perintätoimet, ja siirretään ne sähköisesti perintäpalvelun käsittelyyn. Mikäli laskuttavalla yrityksellä ei ole ennestään yhteistyösopimusta Intrumin kanssa, ollaan Intrumista yhteydessä yritykseen yksityiskohtien sopimiseksi , jonka jälkeen laskujen perintä etenee.

Yhteistyön tuloksena voimme kertoa, että automatisointi on parantanut monen yrityksen saatavien kotiuttamista ja tuonut lisäarvoa Heeros-palveluihin. Heeroksen mentaliteettiin istuva vastuullinen asiakaspalvelu sekä Intrumin eettinen ja kunnioittava tapa hoitaa perintää mahdollistavat myös hyvän yhteistyön jatkuvuuden.

Tehosta sinäkin rahavirran juoksua ja automatisoi perintä Heeros – Intrum yhteistyöllä!

Lisätietoja: info@heeros.com