<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=398868563803133&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Heeros ja Innox yhteistyössä tilitoimistojen parhaaksi

18.5.2018

Heeros Oyj ja Innox Oy ovat käynnistäneet yhteistyön palvelemaan tilitoimistoja. Innoxin toiminnanohjaus integroituna Heeroksen talous- ja palkkahallinnon työkaluihin täydentää hienosti asiakkaille tarjottavaa pakettia. Yhteistyö pohjautuu Heeroksen Connecta-alustaan, jonka myötä mm. laskutusaineisto siirtyy suoraan Innoxista Heerokseen, ilman manuaalisia toimia.

”Olemme nähneet jo jonkin aikaa, että tilitoimistojen asiakaskunnassa on tarve tehokkaalle asiakashallinnalle ja toiminnanohjaukselle. Olen iloinen, että pystymme jatkossa tarjoamaan toiminnot yhteistyökumppanin avulla.”, toteaa Heeroksen toimitusjohtaja Matti Lattu.

Laskutuksen automaatio on nappi juttu!

Heeroksen ja Innoxin yhteinen asiakas Raision Tilitoimisto toimi yhteistyön pilottiasiakkaana. Ensimmäisessä vaiheessa integraatio otettiin käyttöön Raision Tilitoimiston aputoiminimellä TiliVallu. Laskutusaineiston siirto tuotantoon onnistui moitteetta. ”Halusimme aluksi varmistaa, että kaikki aineisto varmasti siirtyy, myös kustannuspaikkatieto. Siirrot toimivat kuitenkin täysin luotettavasti, eikä tarvetta ylimääräisiin tarkastuksiin ole", kiittää sähköisestä taloushallinnosta vastaava Orvokki Ketonen.

”Laskutusaineiston siirto yhtenä tiedostona on nopeuttanut valtavasti työskentelyämme. Aiemmin aineisto piti pakata, tallentaa, purkaa ja noutaa Heeros Vendaan, nyt kaikki siirtyy automaattisesti ilman manuaalista käsittelyä”, hehkuttaa Orvokki.

Raision Tilitoimisto siirtyy koko yritysryhmän osalta Innoxin ja Heeroksen tuotteisiin, sillä siitä saatu hyöty on koettu jo nyt merkittäväksi. ”Ajansäästö on huikeaa, lisäksi manuaalityön vähentyessä myös virheiden mahdollisuus on pienentynyt. Suosittelen tätä ehdottomasti myös muille tilitoimistoille. Tämä on niin nappi juttu!” hehkuttaa Orvokki Ketonen. ”Aiemmin piti varata isoille laskutuksille aikaa jopa viikonloppuisin. Ne ajat ovat onneksi ohi. Nyt on enemmän aikaa omille harrastuksille, kun hommat hoituvat arkipäivien aikana”, Orvokki iloitsee.

”Kahta emme vaihda, toinen on Heeros ja toinen on…”, kuittaavat Orvokki ja Markku Ketonen hymyillen Raision Tilitoimistosta.

***********************************************

Raision Tilitoimisto lyhyesti

Raision Tilitoimisto on vuonna 1977 perustettu täyden palvelun tilitoimisto, jonka toiminta-aluetta on Raision lisäksi Turku ja Turun seutu.  Raision Tilitoimiston aputoiminimiä ovat TiliVallu, Yläneen Tilikeskus, MO Isännöinti ja nyt uutena TiliKankare.

Me Raision tilitoimistossa hoidamme sujuvasti ja asiantuntevasti kaikenkokoisten yritysten lakisääteiset velvoitteet, esimerkiksi kirjanpidon, tilinpäätökset, kaikki veroasiat ja palkanmaksut. Käytössämme on koko Heeroksen palvelupaketti.