<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=398868563803133&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Heeros muuttaa organisaatiotaan asiakaslähtöisemmäksi

24.2.2020

Hyvä asiakkaamme,

Olemme tänään tiedottaneet, että Heeros-konserni tulee muuttamaan organisaatiotaan paremmin asiakkaitamme ja kumppaneitamme palvelevaksi.

Samalla aloitetaan koko Suomen toimintoja koskevat yhteistoimintaneuvottelut. Näiden neuvotteluiden tarkoituksena on kääntää Heeroksen operatiivinen kassavirta ja liikevoitto positiiviseksi vuodelle 2020. Henkilöstön vähentämistarve on arvioitu vähemmäksi kuin 10 henkilöä ja neuvottelut kestävät arviolta kaksi viikkoa.

Organisaation muutoksella tai mahdollisilla henkilöstön vähennyksillä ei lähtökohtaisesti ole vaikutusta Heeroksen asiakkaiden palveluprosesseihin, vaan haluamme jatkossa palvella teitä entistä paremmin ja tehokkaammin.

Tiedotamme teille lisää, kun yhteistoimintaneuvottelut on saatu läpivietyä ja uusi organisaatio aloittaa. Jos teillä on kysyttävää, ottakaa yhteyttä ensisijaisesti Heeroksen yhteyshenkilöönne tai myynti@heeros.com

Yhteistyöterveisin,

Mikko Pilkama
Toimitusjohtaja