Kesä Suomessa, kumppani rinnalla

Kesä Suomessa, kumppani rinnalla

9.6.2020

Heeroksella muutoksen kevät

Meillä Heeroksella kevät on ollut perustavanlaatuisten muutosten aikaa. Organisaatiomuutoksella ja tiimien uudelleen järjestämisellä pyrimme entisestään tehostamaan ja fokusoimaan toimintamme paremmin asiakkaita palvelevaksi. Vaikka muutos on vasta alkutaipaleella, toivon että tämän vuoden aikana tulette huomaamaan eron siinä, miten palvelemme ja tuemme liiketoimintaanne.

Uudistimme myös tuotteitamme. Heeros Ostolaskut, joka lanseerattiin tammikuussa, on jo pilottikäytössä sekä Hollannissa että Suomessa. Myös kirjanpitoon ja palkkaratkaisuun teemme koko ajan muutoksia ja olemmekin saaneet ison joukon uusia kirjanpitoasiakkuuksia Heerokselle kevään aikana.

Kriisi on myös mahdollisuus

Tilitoimistojen ja taloushallinnon digitalisoitumisesta on puhuttu jo pitkään, mutta veikkaan että koronaepidemia on antanut merkittävän lisäsysäyksen tähän suuntaan. Tämän kaltaiset kriisitilanteet ovat ennenkin luoneet meille uusia mahdollisuuksia ja tapoja tehdä asioita eri tavalla kuin ennen. Jo toteutunut digiloikka on totuttanut ihmisiä etätyöskentelyyn ja tämä tulee varmasti tehostamaan työntekoa jatkossakin. Bisneksessä modernit työvälineet mahdollistavat myös personoidun ja paremman asiakaskokemuksen luomisen.

On mielestäni tärkeää, että kaikki liiketoiminta ja sen kehittäminen toteutetaan jatkossa kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti, ympäristöystävällisesti ja hiilijalanjälkeä pienentäen. Nyt jos koskaan merkittävä automaation lisääminen ja suomalainen lähellä oleva palvelukumppani ovat avain menestykseen.

Yhdessä, kohti parempaa huomista

Tänä vuonna monia tilaisuuksia on peruttu, siirretty myöhemmäksi tai seuraavalle vuodelle. Perinteinen Heeroksen asiakasmatka järjestetään syksyllä nyt normaalista poiketen etätapahtumana. Vaikka emme tällä kertaa voikaan kokoontua fyysisesti, haluamme kuitenkin tarjota teille mielenkiintoista ja kantaaottavaa sisältöä. Toivon, että mahdollisimman monet teistä pääsevät mukaan webinaareihin. Lisää infoa Heeros tapahtumista myös tässä kirjeessä.

Haluan kiittää teitä kaikkia kuluneesta keväästä. 20-vuotias Heeros haluaa edelleen pysyä vauhdikkaana, työteliäänä ja ennen kaikkea asiakasfokusoituneena palvelevana kumppanina. Yhteistyössä kanssanne olemme hienolla matkalla, kohti parempaa huomista.

Näihin tunnelmiin toivotan kaikille omasta ja Heeroksen puolesta oikein rentouttavaa loppukesää kotimaassa!   

Heeos-Blogi-uusi-toimistusjohtaja

Mikko Pilkama
Toimitusjohtaja
Heeros Oyj