Kohti kesälaitumia

Kohti kesälaitumia

Joko se maailma saatiin valmiiksi ja päästään lomille? Tätä monesti pohditaan tässä kohtaa vuotta. Odotettu ja varmasti ansaittukin kesäloma häämöttää, ulkona paistaa aurinko ja Saimaan vedet ovat jo lämmenneet… Silti pitäisi saada ainakin pari projektia hoidettua maaliin asti, ja sekin asiakas, jota koko kevään olen jahdannut, herää viimein, että vieläkö ehditään tehdä Heeros käyttöönotto ennen lomia.

Tykkään itse pitää kesälomaa osissa. Viikko juhannuksen jälkeen mökillä ja Itä-Suomessa, takaisin töihin, jonka jälkeen muutama päivä judoleirillä, sitten piipahtamassa toimistolla ja loppukesästä veneilyä tai ehkä joku reissukin. Tarpeen mukaan siis töitä ja laskuthan hoidan kätevästi Heeroksella matkan varrelta. Olen itse huomannut, että minulle tällainen sopii. Töistä irtautuu aika hyvin, mutta mitään valtavaa kuormaa tekemättömistä hommista ei pääse kertymään. Ja lisäksi, jos joku projekti pitää saada kesällä valmiiksi, sen ehtii saada. Heinäkuussa on toimistolla usein aika rauhallista eikä puhelin soi koko ajan. Oma vapauttava tunne on siinäkin, kun kehtaa tulla sortseissa toimistolle.

Heeroksella kevät oli varsin kiireinen. Toimme tuotantoon monenlaista uutta, muun muassa tilitoimisto Dashboardin, ePalkkojen uusia toimintoja ja Vendan kokonaisuudistuskin antoi ensimmäiset palaset asiakkaiden käyttöön. Heeros Pankista vietiin tuotantoon uusi versio ja valmistauduimme kiivaasti tulorekisterin käyttöönottoon 2019 vuoden alusta. Asiakkaita tavattiin niin messuilla, meidän omissa tapahtumissa kuin asiakkaiden luonakin. Rekrytointivauhti jatkui kiivaana, saimme uusia työkavereita Suomeen ja Hollantiin ja vuoden sisään seitsemän iloista perhetapahtumaa Heeroksella antoivat oman positiivisen paineensa töiden organisointiin. Vauhtia on riittänyt, ja kyllä se loma on varmasti ansaittu.

Vaikka kesälomakausi on alkamassa tai joillain jo alkanutkin, pitää muistaa, että elämä jatkuu lomien jälkeenkin. Itselläni kalenteri täyttyy elokuun osalta jo mukavasti; Pietarin koulutusmatkan ohjelman viimeistely on vauhdissa ja Juha Takalan kanssa otimme näkymää jo pidemmällekin. Ei siis kannata huolestua, jos maailma ei valmistu ennen lomia.

Suurkiitos kuluneesta keväästä! Se on ollut vauhdikas, mukava, työteliäs ja hyvä. Haluan omasta ja yrityksemme puolesta toivottaa mitä mahtavinta suvea ja paljon ihania kesäpäiviä!

Matti Lattu
Toimitusjohtaja
Heeros Oyj