Yrittäjien arki helpoksi – nyt myös laskutusohjelma puhelimessa

Yrittäjien arki helpoksi – nyt myös laskutusohjelma puhelimessa

Koko taloushallinnon toimiala on mahtavan muutoksen äärellä, sillä laskukäsittely puhelimella on pian yhtä helppoa kuin mobiilipankin käyttö. Toimme markkinoille täysin uuden taloushallinnon mobiilisovelluksen, joka mullistaa yrittäjien arjen.

Heeroksen uudistettu taloushallinnon mobiilisovellus

Mobiilidesign-kumppanimme Qvikin ja yrittäjien kanssa yrittäjille yhteistyössä uudistettu taloushallinnon puhelinsovelluksemme lanseerattiin markkinoinoille vuoden 2021 lopulla. Tarjolla on ennennäkemätön mahdollisuus hoitaa yritysten taloushallinto turvallisesti puhelimella, missä ja milloin vaan. Jatkossa uudet toiminnallisuudet ja virtaviivaistetut prosessit tulevat nopeuttamaan laskujen käsittelyä sekä tekemään työskentelystä helppoa ja mielekästä. 

Laskutusohjelma puhelimessa mullistaa yrittäjien arjen

Uudistettu Heeros mobiili laajentaa yrittäjien mahdollisuuksia hoitaa hommat kokonaisvaltaisemmin puhelimessa. Ostolaskujen käsittelystä on tehty entistä jouhevampaa, sillä kierrätyksen ja hyväksynnän lisäksi hoidat laskuprosessin puhelimessa nyt aina maksamiseen asti.

Erityisen ylpeitä olemme myyntilaskupuolen lisäämisestä, sillä laskutusohjelma puhelimessa tulee nopeuttamaan myyntilaskujen luontia ja kiertoaikaa, minkä lisäksi yrittäjä on helpommin ajan tasalla saapuneista suorituksista.

Heeros mobiilin moderni ilme on tehnyt myös matkalaskujen luonnista entistä selkeämpää. Lisäksi tositteiden ja käteiskuittien muuttaminen digitaaliseen muotoon ja niiden siirto kirjapitoon, onnistuu puhelimella vaivatta. Tämä kaikki on pian latausta vaille saatavilla, ja sinäkin voit hoitaa yrityksesi taloushallinnon entistä näppärämmin puhelimessa.

Laskutusohjelma puhelimessaLaskutusohjelma puhelimessa

Laskujen käsittely puhelimessa on yhtä helppoa kuin mobiilipankin käyttö

Lähes jokainen meistä käyttää luontevasti jo mobiilipankkia. Myös Heeroksen taloushallinnon mobiili on toteutettu verkkopankkimaisesti. Näin nekin yrittäjät, jotka ovat aiemmin kokeneet taloushallinnon pyörittämisen mobiililla vieraaksi ajatuksesi, voivat luontevasti aloittaa laskujen käsittelyn puhelimessa.

Helpot ja selkeät prosessit sekä nopea ja mielekäs käyttökokemus ovat tekijöitä, jotka erottavat Heeros mobiilin muista markkinoilla olevista taloushallinnon puhelinsovelluksista. Odotamme innolla, että voimme jakaa tämän mahtavan uudistuksen kanssasi, ja tehdä yrityksenne taloushallinnosta entistä sujuvampaa!

Tutustu Heeros mobiiliin ja laita hommat rullaamaan entistä jouhevammin!

Laskutusohjelma puhelimessa

Tiia Paananen
Product Owner
Heeros

Klikkaa ja tilaa uutiskirjeemme - saat ensimmäisten joukossa tiedon  uudistuksista