Monimutkaisten maksuliikenneohjelmien aika on ohi

Monimutkaisten maksuliikenneohjelmien aika on ohi

Maksuliikenne on yrityksen kannalta sen sydän ja verenkierto. On siis tärkeää, että myös maksuliikenneohjelmisto vastaa tämän päivän tarpeisiin ja kehittyy asiakkaiden toiveet huomioiden. Nämä, yhdistettynä uusimman teknologian hyödyntämiseen, ovat myös Heeros Pankin kehittämisen ydinkohdat.

Asiakasyhteistyössä kehitetty Heeros Pankki viettää syntymäpäiviä

Heeros Pankki lanseerattiin vuosi sitten ja kehitys jatkuu aktiivisesti. Aloitimme automatisoiduilla maksamisen palveluilla, jonka jälkeen lisäsimme pankeista noudettavia tiliraportointipalveluita kaikkiin kotimaisiin pankkeihin. Viimeisimmässä syksyn 2018 versiossa olemme kehittäneet mm. tilien hallintaa, sillä yrityksen kannalta on ensiarvoisen tärkeää olla kassavirtojen ohella ajan tasalla myös pankkitilien saldoista. Mikäli on tarvetta siirtää varoja tileille, joihin kaivataan likviditeettiä tai halutaan keskittää varjoa tietyille tileille, onnistuu homma helposti Heeros Pankin tilisiirroilla.

Heeros Pankkia on alusta asti kehitetty yhdessä asiakkaistamme koostuvan ohjausryhmän kanssa. Koen itse tuote- ja palvelukehityksen yhteistyössä asiakkaidemme kanssa todella merkityksellisenä, sillä näin voimme Heeroksella aidosti syventää asiakasymmärrystämme ja kehittää palveluitamme käyttäjälähtöisesti, niin tilitoimistojen kuin yksittäisten yritysten ja yhteisöjen näkökulmasta. Kiitos siis teille kaikille ohjausryhmäläisille jo useamman vuoden kestäneestä yhteistyöstä!

Raskaiden ja monimutkaisten maksuliikenneohjelmien aika on ohi

Näen, että raskaiden ja monimutkaisten maksuliikenneohjelmistojen aika on ohi, sillä maksuliikenteen hoitamisen on oltava helppoa, nopeaa ja silti luotettavaa sekä toimintavarmaa.

Johtoajatuksiamme Heeros Pankin kehityksessä on tehokkuuden ja ajansäästön luominen asiakkaillemme. Uuden teknologian avulla olemme pyrkineet nopeuttamaan ja automatisoimaan maksuliikennettä ja maksamisen palveluita. Käyttöliittymän toteutukset yhdessä asiakkaan kanssa ovat myös mahdollistanut yhtä helpon ja vaivattoman asiakaskokemuksen, mihin meistä jokainen on tottunut asioidessaan pankkien verkko- ja mobiilipankeissa. Ja kun käyttöönotto on vielä jouhevaa ja Heeroksen sovellustuki on mukana prosessissa auttamassa ja tukemassa alkutaipaleelta asti, on hyvä paketti kasassa.

Maksuliikenneprosessit yhteistyössä kuntoon

Mitä paremmin taloushallinnon ohjelmistotalot ovat perillä asiakkaidensa tarpeista, sitä paremmin tuotteiden kehitys voidaan toteuttaa asiakkaiden tarpeiden pohjalta. Kannattaa siis rohkeasti tuoda esille omat toiveet, niin taloushallinnon prosessien kuin työvälineiden kehittämiseksi. Meihin heeroslaisiin saa aina olla yhteydessä – ota siis yhteyttä ja tuumataan yhteistyössä stepit maksuliikenteenne tehostamiseksi.

Tytti Tonteri
Tuotepäällikkö
Heeros Oyj