Epicor iScala integraatio - Käyttöönotossa yhteistyö on valttia!

Epicor iScala integraatio - Käyttöönotossa yhteistyö on valttia!

Kun asiakas etsii ERP-järjestelmänsä rinnalle sopivaa taloushallinnon kumppania, ei sopivan partnerin löytyminen ole aina helppoa. Usein vaihtoehtojen punnitsemista kuitenkin helpottaa, jos käytössä olevan ERP-tuottajan yhteistyökumppanina on jo muidenkin käyttäjien hyväksi havaitsema taloushallinnon ohjelmistotalo.

Heeroksen yhteistyö muun muassa Epicor iScala -toiminnanohjausjärjestelmätuottajan kanssa on toiminut sujuvasti jo usean käyttöönottoprojektin ajan. Epicorin taitava tiimi suosittelee luontevasti omille asiakkailleen taloushallinnon tehostamiseen tuttua ohjelmistotaloa, jolloin päätös uudesta kumppanista on asiakkaalle helpompaa.

Epicor-asiakkaan tarina

Vuonna 2009 käynnistyi erään Epicor-asiakkaan tarina Heeroksella. Asiakkaan tarpeena oli tehostaa ostolaskujen käsittelyä ja saada ERP-järjestelmän rinnalle hyvin istuva taloushallinnon ohjelma. Asiakkaan tarpeet kartoitettiin ja toiveet verkkolaskujen, paperilaskujen skannauksen ja tunnistuksen sekä sähköisen monipuolisen arkistoinnin osalta pystyttiin toteuttamaan – oli aika siirtyä tarjouksesta sopimuksen tekoon.

Yhteinen taival kyseisen asiakkaan kanssa on jatkunut jo vuosien ajan. Matkan varrella tarpeita on yhteistyössä kartoitettu uudelleen, minkä myötä ohjelmistoperheen käyttöä on laajennettu ja samalla tehostettu liiketoimintaa. Asiakkaalla on käytössä nyt myös sähköiset myyntilaskut ja automaattinen arkistointi. Ostolaskujen skannaus hoidetaan skannauspalveluyksikkömme kautta, jolloin niiden kierrätystä on päästy entisestään tehostamaan. Myös käteiskuittien pyörittäminen on lopetettu, sillä kuitit kuvataan mobiililla, mistä ne liitetään näppärästi suoraan esimerkiksi luottokorttilaskulle tai niistä tehdään tarvittaessa osto- tai kululasku. Myös työreissuista muodostuvat matkalaskut hoituvat sujuvasti sähköisiä kanavia käyttäen. Taloushallinnon keskittäminen yhteen järjestelmään ja automaation hyödyntäminen on tuonut yhä enemmän helpotusta ja nopeutta toimintaan.

Asiakas on aina ykkönen

Myyjän näkökulmasta on ilo tarjota asiakkaille juuri asiakkaan tarpeita vastaavia tuotteita ja kasvattaa ohjelmien käyttöä aina asiakkaan näkökulmasta, joko pikkuhiljaa pala kerrallaan tai siirtyen kertaheitolla kokonaispaketin käyttäjäksi. Ja kun käyttöönoton sujuvuudesta on pitämässä huolta rautainen joukko ammattilaisia sekä tarvittaessa yhteistyökumppanit, saa asiakas parhaimman tuloksen tekemiseensä. Asiakas on meillä Heeroksella aina ykkönen, sillä tyytyväinen asiakas on paras meriitti myös palveluntarjoajalle.

Aurinkoista kevättä toivottaen – Ollaan yhteyksissä!

Kari Thomenius

Kari Thoménius
Senior Sales Manager
Heeros Oyj

Tutustu Heeroksen integraatioihin lisää >>