Vieraskynä: Vitamiineja pienyrittäjälle kasvun varmistamiseksi

Vieraskynä: Vitamiineja pienyrittäjälle kasvun varmistamiseksi

23.8.2021

Talouden tunnusluvut näyttävät kesän jälkeen odotettua paremmilta, vaikka koronatartunnat eivät ole toiveista huolimatta laskemaan päin. Teollisuudessa tilauskannat ovat vahvistuneet, vienti tärkeimpiin vientimaihin vetää ja erityisesti työllisyysaste on noussut jo yli 72%:n. Positiiviset signaalit taloudessa yhdessä rokotekattavuuden kanssa antavat optimismia tulevaan.

Yrittäjät ovat joutuneet venymään viimeiseen asti ja kesäkuussa teetetyn Yrittäjägallupin mukaan jopa 15% pienyrittäjistä on jo valmiina heittämään pyyhkeen kehään vaikean koronavuoden jälkeen. Pahin tilanne on pääkaupunkiseudulla, jossa tartuntaluvut ovat olleet kesän jälkeen jyrkimmin kohoavat ja rajoitukset sen mukaiset. Kesällä on ehkä ollut paremmin aikaa katsoa yrityksen kirjanpitoa ja välttämättä oman yrityksen tunnusluvut eivät näytä yhtä ruusuisilta kuin talouden yleensä.

Nyt jos koskaan tarvitaan sisukkuutta ja uskoa tulevaisuuteen, vaikka yskä lyö kapuloita liiketoiminnan rattaisiin. Mutta yksin ei tarvitse flunssaa potea. Vitamiineja löytyy, joilla pelastaa yrityksen liiketoiminta yli syksyn flunssakauden ja joilla on mahdollista kääntää tunnusluvut kasvu-uralle.

Ota vitamiinit talteen


Näillä vitamiineilla laitat rahan kiertämään yrityksen kassassa paremmin ja varmistat liiketoiminnan kasvun. Ota käyttöön yksi tai vaikkapa kaikki!

  1. Tarkista asiakkaasi ja kumppanien luottotiedot ennakkoon, jotta optimoit myynnin maksukykyisiin asiakkaisiin ja vältyt ikäviltä yllätyksiltä. Intrumin luottotietopalvelut tarjoavat markkinoiden kattavimmat yritysten luottosuositukset, joiden avulla teet aina turvallisen luottopäätöksen ja määrittelet maksuehdot asiakkaillesi oikein.

  2. Laskuta asiakkaitasi säännöllisesti. Jos laskua ei makseta eräpäivään mennessä, reagoi heti ja lähetä maksumuistutus. Mitä nopeammin reagoit, sen varmemmin saat rahat tilillesi.

  3. Pidä kirjaa saatavista. Jos ne eivät kotiudu ajallaan, anna Intrum asiantuntijoiden auttaa sinua. Reskontrapalvelun asiantuntijat valvovat avoimia laskuja puolestasi, muistuttavat niistä ja siirtävät ne perintään. Asiasta huolehditaan asiantuntevasti ja hienovaraisesti, että asiakassuhteesi jatkuu hetkellisistä maksuhäiriöistä huolimatta.

  4. Tarvitsetko lisärahoitusta liiketoiminnan kehittämiseen? Intrumin laskutusrahoituksen avulla saat lisärahoitusta myyntilaskujasi vastaan ja saat rahat heti tilille.

  5. Keskity rauhassa oman liiketoiminnan kehittämiseen. Lue lisää Intrumin palveluista yrityksille ja ota yhteyttä asiantuntijoihimme: Puh. 09 2291 1600 tai asiakaspalvelu@intrum.com. He auttavat mielellään ja tarjoavat juuri oikeanalaiset vitamiinit yrityksesi kasvu-uralle.

Pidetään itsemme ja yritykset terveinä!

Pienyrittäjän kasvu

Juha Pihlajamäki
Myynti ja kumppanuudet
Intrum Oy

Terveen talouden suunnannäyttäjä Intrum on Heeroksen pitkäaikainen ja luotettava kumppani. Intrum tarjoaa markkinoiden kattavimmat luotonhallinnan ratkaisut niin pienille kuin suurille yrityksille ja yhteisöille. Niiden avulla yritysten rahankierto tehostuu ja kannattavuus paranee.

Tutustu Heeroksen myyntilaskutusohjelmaan TÄÄLLÄ.

Klikkaa ja tilaa uutiskirjeemme - saat ensimmäisten joukossa tiedon  uudistuksista