Sähköinen kirjanpito-ohjelma käyttöön helpommin kuin koskaan

Sähköinen kirjanpito-ohjelma käyttöön helpommin kuin koskaan

Puuttuuko ohjelmistokokonaisuudestasi vielä sähköinen kirjanpito? Nyt rutiineja sujuvoittavan ja toimintaa tehostavan työkalun käyttöönotto on tehty mahdollisimman helpoksi.

Heeroksen tuetun palvelupaketin avulla pääset hyödyntämään Heeros Kirjanpitoa helposti ja halutessasi hoidamme kaiken avaimet käteen -periaatteella. Olemme rakentaneet Heeros Kirjanpidon käyttöönottoon palvelun, jonka avulla siirrät näppärästi yrityskohtaiset kuukausisaldot suoraan Heeros Kirjanpitoon. Näin säästyt saldojen manuaaliselta syötöltä ja saat tarvittaessa tuotua yhdellä kertaa niin kuluvan kuin edellisen tilikauden saldot (kausivertailu).

Lisäksi voit halutessasi siirtää käyttöönottoon liittyvät toimet meille, jolloin perustamme yritykset puolestasi kirjanpitoon ja siirrämme saldot tuottamistasi raporteista. Näin aloitus on vaivatonta, ja pääset heti kouluttajiemme kanssa opettelemaan ohjelman käyttöä

Näin otat sähköisen kirjanpito-ohjelman käyttöön

 
New call-to-action
 

Miksi valita sähköinen kirjanpito-ohjelma?

Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa jatkuvasti kehitettävä Heeros Kirjanpito täydentyy säännöllisesti uusilla käyttöä parantavilla ominaisuuksilla ja saa osakseen uusia toimintoja asiakastoiveiden pohjalta.

Heeros Kirjanpidon käyttäjät ovat kiittäneet ohjelman helppoa käyttöä ja tarvittaessa saatua nopeaa ja kokonaisvaltaista palvelua. Alla listattuna Heeros Kirjanpidon ominaisuuksia:

  • Ohjelman joustavuus, kuten työskentely samanaikaisesti usealla välilehdellä, tehostaa myös rutiinitoimintoja.
  • Jos käytössäsi on lisäksi Heeros ohjelmistoista osto- ja/tai myyntilaskuohjelma, voit jouhevasti siirtää niistä tapahtumia suoraan Heeros Kirjanpitoon ilman erillisiä tiedoston tallennuksia.
  • Helppokäyttöinen kirjanpito-ohjelma on pilvipalveluna toteutettu ratkaisu, jonka avulla koostat kirjanpidon tallennetuista tapahtumista sekä sähköisesti käsitellyistä osto-, myynti- ja matkalaskuista.
  • Käytettävissäsi on Liikekirjurin tilikartat sekä niihin soveltuvat ajantasaiset, yrityksen tarpeisiin muokattavat raporttipohjat sekä tilinpäätösmalli tavallisimpien kuukausi- ja vuosiraporttien lisäksi.
  • Automatisoit tiliotteiden ja marginaaliverotuksen alaisten tapahtumien kausikohtaisen käsittelyn sekä hoidat yhden napin painalluksella vaikkapa ALV-ilmoitukset tulorekisterivarmenteen avulla suoraan Heeroksesta Verohallintoon.

Tutustu Heeros Kirjanpito-ohjelman ominaisuuksiin tarkemmin täällä >>

Kirjanpito-ohjelman ja raportoinnin nykytilan kartoitus

Me Heeroksella autamme teitä selvittämään kirjanpito-ohjelmanne sekä taloushallinnon raportoinnin nykyisen tilanteen. Varaa maksuton kartoitus täältä

Tai ota yhteyttä, niin jutellaan lisää sopivasta ratkaisusta.

Lue lisää helposta ohjelmistonvaihdosta ja tee työstäsi taas parin askeleen verran helpompaa.