<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=398868563803133&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Integraatio on myös palvelua!

Integraatio on myös palvelua!

27.10.2017

Uudistimme viime vuoden lopussa Heeros-brändiä. Halusimme korostaa niitä asioita, jotka ovat meille ja asiakkaillemme tärkeitä. Avoimuus, lähestyttävyys ja luotettavuus. Selkeys, joustavuus ja ennen kaikkea iloisuus. Heeroksella on pienen yrityksen sielu yhdistettynä suuren yrityksen toimintavarmuuteen.

Pohjatyötä tehdessä päädyimme kysymään, mikä on oikeasti tärkeää Heerosta käyttäville ja harkitseville yrityksille. Monien asioiden joukosta nousi esiin kerta toisensa jälkeen palvelu ja sen merkitys muutoksen hallinnassa. Digitalisaatio iskee talous- ja palkkahallintoon täydellä voimalla, eikä asiakkaita tai käyttäjiä saa jättää sen armoille.

Järjestelmät yhteen oikealla tavalla

Yrityksissä on usein käytössä monia ohjelmia ja jokaisella taloushallinnon kanssa tekemisissä olleella on varmasti kokemuksia integraatiosta – joko hyvästä tai pahasta. Vaikka monella ohjelmalla pystyy hoitamaan ”kaiken” yrityksen tarvitseman, käytännössä integraatioita ei pääse karkuun. Hyvää palvelua onkin se, että ohjelmien integraatio toimii, siihen saadaan tukea ja uusia liittymiä rakennetaan riittävän nopeasti ja kustannustehokkaasti. Integraatioiden oikea taso on myös tärkeää. Joko siirretään kerran kuussa yksittäinen tiedosto tai sitten järjestelmät juttelevat jatkuvasti keskenään ja vaihtavat tietoa. Molemmat integraatiotavat pitää hallita.

Tehdään yhdessä taloushallinnosta sujuvampaa

Ohjelmiston menestyksessä ei ole loppujen lopuksi kyse yksittäisistä ominaisuuksista – vaikka itsekin entisenä ohjelmoijana puhun mielelläni tuotteesta ja sen yksityiskohdista. Hyödyllisiä ominaisuuksia pitää ohjelmassa olla ja niitä pitää pystyä tuottamaan lisää asiakastarpeen, muuttuvan regulaation tai oman innovatiivisuuden kautta. Mutta yksittäisillä ominaisuuksilla peliä harvoin voitetaan. Koska taloushallinto – ja myös integraatio – on palvelua.

Lue miten Heeroksen moduulipohjainen ratkaisu mahdollistaa yrityksen taloushallinnon kehittämisen pala kerrallaan.

 

Matti Lattu
Toimitusjohtaja, Heeros Oyj