Tuotekehityksen pääfokuksena nopeus ja sujuvuus

Tuotekehityksen pääfokuksena nopeus ja sujuvuus

Vuoden ensimmäiset kuukaudet ovat jo vierähtäneet ja työ Heeroksen tuotekehityksessä on hyvässä vauhdissa. Tällä hetkellä keskitymme 2020 roadmapin mukaisesti muutamaan pääfokusalueeseen, joiden sisällä tavoitteet liittyvät etenkin nopeuden, helppouden ja rutiinien sujuvuuden lisäämiseen.

Julkaisimme Tili- ja veropäivillä tammikuussa uuden tuotekehityshankkeemme, jonka tavoitteena on nopeuttaa ja tehostaa ostolaskuprosessia. Hyödyntämällä tekoälyä tiliöintiehdotusten tekemisessä ja automatisoimalla prosessia mahdollisimman pitkälle luomme yksinkertaisempaa prosessia, jonka ansiosta kirjanpitäjän arvokasta aikaa säästyy muihin töihin. Uuden ratkaisun ensimmäinen vaihe on pian valmis pilottivaiheeseen – joten jos yritykselläsi on halukkuutta lähteä mukaan kehittämään tulevaisuuden ratkaisua pilotoinnin kautta, ota yhteyttä. Lue lisää ja seuraa hanketta täällä.

Asiakkaiden perustaminen helpommaksi

Vuoden 2020 toinen merkittävä projekti keskittyy asiakkaiden perustamisen helpottamiseen, sillä nykykäytäntö on aikaa vievä ja sisältää monia eri vaiheita. Tavoitteena onkin uudistaa prosessia luomalla perustamisratkaisu, jossa käyttäjää ohjataan syöttämään tarvittavia tietoja ja asettamaan tarvittavia asetuksia kaikkiin perustettaviin järjestelmiin nopeasti ja tehokkaasti.

Tuoteportfolio päivittyy

Yllä mainittujen isompien projektien rinnalla kehitämme ja ylläpidämme Heeroksen tuoteportfoliota eri tavoin – ja siihen vaikuttaa tällä hetkellä luonnollisesti 1.4.2020 voimaan tuleva verkkolaskulaki. Venda siis päivitetään uusia vaatimuksia vastaavaksi, mutta jos käytät jotain toista myyntilaskutusjärjestelmää, saattaa muutos vaatia sinultakin toimenpiteitä. Tarkista tilanteesi tästä.

Vendan lisäksi tulemme päivittämään ainakin Heeros Kirjanpitoa ja luvassa on muun muassa parannuksia raportointitoiminnallisuuksiin. Ja jo kevään aikanahan julkaisemme uuden marginaaliverokäsittelyn.

Pidämme sinut ajan tasalla

Muistathan, että tuotekehityksen tuoreimmat terveiset saat versiopäivitysten tiedotteista. Niissä kerromme tulevista versiopäivityksistä, mahdollisista käyttökatkoksista ja versioiden sisällöistä, joten tiedotteet kannattaa tilata omaan sähköpostiin tukiportaalin kautta.

Hyvää kevään odotusta ja terveiset koko tuotekehitystiimiltä! Tutustu tuotekehityshankkeisiimme täällä.

Heeros-Anna-Floman

Anna Floman
Head of Product Management