Uudet, selkeät tuotenimet osana brändiuudistusta

Uudet, selkeät tuotenimet osana brändiuudistusta

Heeroksen strategia antaa suuntaviivat kaikelle tekemisellemme. Yhtenäisemmän Heeros-kokemuksen rakentamiseksi uudistamme tuotteidemme nimeämistä, sillä tähtäämme helpon ja sujuvan taloushallinnon tulevaisuuteen. Tuotenimien selkeyttäminen on ollut myös asiakkaidemme toive, siihen vastaamme tällä muutoksella.

Selkeät tuotenimet helpottavat ratkaisujen löytämistä

Tuotteemme kattavat tänä päivänä kaikki taloushallinnon ratkaisut. Osa tuotenimistä on jäämässä historiaan ja nämä tuotteet löytyvät jatkossa ratkaisukeskeisillä, tuotteiden toimintoa paremmin kuvaavilla nimillä; Heeros Ostolaskut, Heeros myyntilaskut ja Heeros Arkisto.

Muutoksen myötä haluamme selkeyttää tuotevalikoimamme sisällön ymmärtämistä ja helpottaa uusien ohjelmistovaihtoehtojen löytämistä. Muutos tulee näkyväksi mm. kirjauduttaessa Heeroksen Palveluun tai Heeros HelpCenteriin, itse ohjelmissa, ohjeistuksissa sekä kotisivuillamme ja viestinnässämme.

Brändin vahvistaminen yhteistyössä asiakkaiden kanssa

Missiomme on rakentaa helppoa ja sujuvaa taloushallinnon tulevaisuutta. Haluamme tarjota asiakkaillemme automatisoituja ratkaisuja, sujuvia prosesseja, myös mobiilissa, mielekästä käyttökokemusta ja asiantuntijapalveluita, niin toimialakohtaisesti kuin kansainvälisesti. Koska brändi syntyy aidosti vasta kaikissa ihmisten välisissä kohtaamispisteissä, haluamme kehittää ja kehittyä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Lue myös Heeroksen myynti- ja markkinointijohtaja Jarno Lehikoisen blogi Heeros brändin kirkastamisesta sekä tutustu Heeros tuotehallinnan vetäjän Henri Liuskan kirjoitukseen Asiakastoiveista ratkaisukeskeisiin tuotenimiin.