Uudistuvan Heeroksen tavoitteena tukea asiakkaiden kasvua

Uudistuvan Heeroksen tavoitteena tukea asiakkaiden kasvua

Heeros kirkasti strategiaansa vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden tarpeisiin SaaS yritysohjelmistojen edelläkävijänä. Yrityksen päivitetty missio on kehittää ohjelmistoja sujuvampaan liiketoimintaan. Taimer yritysoston myötä Heeros laajentaa tuoteportfoliota ja siirtyy taloushallinnon toimijasta kattavampien yritysohjelmistojen toimittajaksi.

Laajentuvan tuoteportfolion myötä Heeros tarjoaa jatkossa palveluita myös entistä pienemmille asiakasyrityksille myöhemmin tänä vuonna lanseerattavan liiketoimintamallin kautta. Heeroksen päivitettynä visiona on tarjota pilvipalveluita, jotka mahdollistavat jokaiselle asiakkaallemme liiketoiminnan kasvun. 

Päivitetyn strategian keskeiset muutokset

  • Heeroksen kasvua vauhdittaa laajeneva tuoteportfolio, joka koostuu muun muassa taloushallinnon, HR:n ja toiminnanohjauksen pilvipalveluista
  • Heeroksen tavoitteena Suomessa on vahvistaa olemassa olevien ennen kaikkea pienempien asiakkaiden digitalisaatiota
  • Heeros hakee kansainvälistä kasvua ensivaiheessa Hollannin ja Ruotsin markkinoilta sekä jo olemassa olevan kansainvälisen asiakaskuntansa avulla
  • Heeros lanseeraa uuden, pienemmille asiakkaille suunnatun liiketoimintamallin vielä tämän vuoden aikana

Uudet skaalautuvat ratkaisukokonaisuudet

Jatkossa Heeros pyrkii vastaamaan muuttuviin yritys- ja talousjohdon tarpeisiin tarjoamalla käyttäjäkokemukseltaan parhaan yritysohjelmistokokonaisuuden liiketoimintakriittisten prosessien digitalisaatioon niin taloushallinnon, toiminnanohjauksen kuin henkilöstöhallinnonkin saralla pienille ja keskisuurille yrityksille. Heeroksen visiona on tarjota pilvipalveluita, jotka mahdollistavat jokaiselle asiakkaalle liiketoiminnan kasvun.

Ratkaisuja myös pienemmille yrityksille

Laajentuvan tuoteportfolion myötä Heeros tarjoaa jatkossa palveluita myös entistä pienemmille asiakasyrityksille ja tilitoimiston asiakkaille. Heeros lanseeraa uuden, pienemmille asiakkaille suunnatun liiketoimintamallin myöhemmin tänä vuonna.

Toiminta Suomessa ja kansainvälistyminen

Heeroksen tavoitteena Suomessa on vahvistaa olemassa olevien ennen kaikkea pienempien asiakkaiden digitalisaatiota. Vastaavasti kansainvälistä kasvua Heeros hakee ensivaiheessa Hollannin ja Ruotsin markkinoilta sekä jo olemassa olevan kansainvälisen asiakaskuntansa avulla.

Tutustu Heeroksen päivitettyyn strategiaan ja tulevaisuuden suuntaan täältä. 

 

Lotta Koskela

Lotta Koskela, 
Director of Strategy & People, Heeros Oyj