Vierailijakirjoitus: Laskurahoitus antaa liikkumavapautta, kun saatavat ovat ulkona

Vierailijakirjoitus: Laskurahoitus antaa liikkumavapautta, kun saatavat ovat ulkona

Kevät on usein aikaa, jolloin yritykset tekevät investointeja, solmivat uusia asiakkuuksia ja projektit pyörivät. Kaikki tämä nostaa myyntisaamisiin sitoutunutta euromäärää.

Erityisesti toimialoilla, joissa on alihankintaketjuja, kuten valmistavassa teollisuudessa, ulkona olevien saatavien pitkä odottaminen voi lamaannuttaa alihankkijayrityksen orastavan kasvun. Heidän neuvotteluasema maksuehdoista on usein tukala, kun suuremmat ja vahvemmat tilaajat sanelevat maksuehdot ja toimitusaikataulut omista liiketoimintatarpeistaan käsin. Tässä kohtaa yrittäjän kannattaa olla valppaana ja etsiä vaihtoehtoisia rahoitusratkaisuja, jotta yrityksen oma toimintakyky turvataan.

Intrum Rahoituksen perustamisvuodesta 2012 lähtien yritysrahoituksen saralla on tapahtunut paljon, ja käytössä on erilaisia yritysrahoitusta ja kassankierron nopeuttamista tarjoavia yhtiöitä ja palveluja. Uskon, että mitä enemmän meillä on eri rahoitusvaihtoehtoja tarjolla yrityksille, sitä paremmin kysyntä ja tarjonta kohtaavat.

Kassankiertoon ja sen optimointiin liittyvät pohdinnat ovat hyvin tavallisia johdon keskuudessa. Havaittuani toimintaympäristön haasteellisuuden, arvostukseni suomalaisia yrittäjiä kohtaan on kasvanut roimasti.

Heeroksen kumppanina olemme helposti käytettävissäsi. Kiinnostuitko? Voit kysyä lisää suoraan minulta tai lukea laskurahoituksesta verkkosivuiltamme.

Tapio Miettunen
myyntipäällikkö, Intrum Rahoitus

Intrum Justitia ja Lindorff yhdistyivät 27. kesäkuuta 2017 ja muodostavat nyt yhdessä luotonhallintapalveluiden markkinajohtajan. Vuonna 1898 perustettu Lindorff tarjoaa yrityksille perintä- ja saatavien ostopalvelua sekä laskutus- ja maksutapapalveluita. Vuonna 1923 perustettu Intrum Justitia parantaa laajan palveluvaikoimansa avulla toimeksiantajiensa rahankiertoa ja pitkän aikavälin kannattavuutta. Yhdessä Intrum Justitia ja Lindorff toimivat 23 Euroopan maassa. Niiden palveluksessa on yhteensä 8 000 terveen talouden asiaa ajavaa työntekijää. Yhdistyneen yrityksen 12 kuukauden pro forma -liikevaihto maaliskuun 2017 loppuun oli 1 352 miljoonaa euroa ja sen pääkonttori sijaitsee Tukholmassa. Intrum Justitia AB on listattu pörssissä (Nasdaq Stockholm). www.intrum.fi www.intrum.com www.lindorff.com