<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=398868563803133&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Aina Group Oyj - Kokonaisratkaisu istuu hyvin isonkin yrityksen tarpeisiin

Aina Group Oyj - Kokonaisratkaisu istuu hyvin isonkin yrityksen tarpeisiin

13.6.2017

Teimme ison päätöksen, kun Heeroksen taloushallinnon kokonaisratkaisut otettiin käyttöön vuoden 2017 alusta kaikissa seitsemässä yhtiössämme. Usean palvelutarjoajan ja osittain vanhentuneiden järjestelmien loukusta siirryttiin moderniin ja joustavaan pilvipalveluratkaisuun. Tavoitteena oli saada yksi yhteinen järjestelmä, minimoida laiteinvestointien tarve sekä helpottaa myös konsernin sisäistä yhteistyötä.

Kun lähdimme liikkeelle, mielessä pyöri kaikki katastrofin ainekset. Voiko homma onnistua tiukassa aikataulussa ja kiireiseen tilinpäätösaikaan, kun mukana on monta yritystä ja kaikki käytössä olleet järjestelmät, tilikartat sekä laskentakohteet muuttuvat samanaikaisesti. Kaikki sujui kuitenkin sovitusti, aikataulussa ja yllättävän helposti. Lisäksi palveluun räätälöitiin mukaan ylimääräisenä työnä vielä erityisten laskuaineistojen muuntaminen Heeroksen yhteistyökumppanin, Liaison Technologiesin, toimesta.

Tiivis yhteistyö ja avun saanti koko käyttöönoton ajan nopeutti mielestämme projektin läpivientiä. Käyttökoulutuksella pääsimme tehokkaasti alkuun ja käyttöönoton jälkeen myös Heeroksen tuesta on saanut hyvin apua muun muassa kätevän palvelupyyntölomakkeen kautta.

Heeros-järjestelmään siirtyminen onkin helpottanut rutiinitöiden tekemistä ja tuonut kustannussäästöjä. Lisäksi olemme huomanneet, että vanhan järjestelmämme korvannut Heeros Kirjanpito sekä osto- ja matkalaskujen kierrätykseen sekä käsittelyyn tarkoitettu Heeros Ostolaskut istuvat hyvin myös ison yrityksen tarpeisiin.

Minna Vieru
talouspäällikkö
AinaCom Oy

Aina Group-konsernissa on kaksi liiketoiminta-aluetta ja seitsemän eri yhtiötä. Medialiiketoimintaa harjoittaa Hämeen Sanomat Oy tytäryhtiöineen ja ICT-liiketoimintaa AinaCom Oy tytäryhtiöineen. Aina Group-konsernin yhtiöissä liikkuu vuositasolla yli 60 000 osto-/myyntilaskua ja Heeros käyttäjiä on jo lähes satakunta.