Autopale Oy vaihtoi sähköiseen aikakauteen

Autopale Oy vaihtoi sähköiseen aikakauteen

8.1.2015

Autopale Oy :n historiassa koettiin muutos vuoden 2012 loppupuolella. Autopale valitsi yhteistyökumppanikseen Heeroksen ja paperisesta aikakaudesta siirryttiin sähköiseen. 

Verkkolaskutus, ostolaskujen sähköinen kierrätys sekä arkistointi otettiin vuodenvaihteen tiimoilla, tiiviillä aikataululla, käyttöön. Autopalen talousjohtaja  Ritva Nieminen sekä reskontranhoitaja Rea Lohi olivat tyytyväisiä, sillä nopeasta aikataulusta huolimatta, asiat toteutettiin sovitusti.

”Laskujen tarkistus on erittäin nopeaa, helppokäyttöistä ja selkeää, vain muutama klikkaus, näin pitää ollakin.” kiteyttää Autopalen taloushallinnon henkilöstö

 
Heeroksen palveluista varsinkin ostolaskujen käsittely on vastannut luvattuja odotuksia. Paperilaskujen skannausohjelmaan toivottiin kuitenkin nopeutta laskujen opetustoimintoon. Kyseisen toiminnon toteuttamiseen Heeros tarjoaakin asiakkailleen mahdollisuuden ulkoistaa paperilaskujen käsittely Heeroksen skannauspalveluun. Skannauspalvelulla paperiset ostolaskut skannataan, tunnistetaan, opetetaan ja siirretään automaattisesti Heeros Ostolaskuihin kierrätystä varten.
 

Autopale kiitti Heerosta saamastaan ohjelmien käyttökoulutuksesta ja antoi erityiskiitoksen selkäsanaiselle kouluttajalle. Koulutusten jakamista useampiin lyhyempiin jaksoihin kuitenkin toivottiin.  ”Näin läpikäydyt asiat pääsisivät muhimaan ajatuksissa ja mahdolliset kysymykset voitaisiin käydä seuraavassa koulutuksessa läpi”, todettiin kehitysehdotuksena.

Heeroksen asiakaspalvelua ja asiantuntemusta pidettiin myös hyvänä. Uusi yhteistyö on ottanut tuulta alleen ja arjen työt ovat helpottuneet.

Autopale Oy on paikallinen perheyritys, jolla on pitkät perinteet Keski-Suomalaisessa autokaupassa. Yhtiön perustivat vuonna 1967  Pahkinen ja  Lehtinen, josta kumpuaa yrityksen nimi Autopale. Tämän hetkinen tarina allekirjoitettiin vuonna 1987,  Pentti Rossin ostettua yrityksen itselleen. Autopalella on tänä päivänä neljä autotaloa; Jyväskylässä (pääpaikka), Jämsässä, Keuruulla ja Äänekoskella. Autopale on Suomen toiseksi pitkäaikaisin Nissan-jällenmyyjä sekä yksi suurimmista Nissan-kauppiaista koko maassa. Autopalella on myös vuodesta 2010 alkaen ollut Hyundai automerkin edustus, jonka lisäksi yritys tarjoaa valtuutetut merkkikorjaamopalvelut Fiat, Chrysler, Dodge ja Jeep- henkilöautoihin.

**

Tutustu tästä Heeros Ostolaskut ratkaisuun ja kuinka se automatisoi ostolaskuprosessin.