Bonum - Sähköistä taloushallintoa pro-tasolla

Bonum - Sähköistä taloushallintoa pro-tasolla

Tilitoimisto Bonum on osaaja, joka vauhdittaa asiakkaidensa kasvua modernilla palvelukonseptilla. Taloushallinnon konkari kannustaakin yrityksiä ottamaan ajan vaatimat digistepit ja keskittymään liiketoimintansa parantamiseen.

Sähköinen taloushallinto on tulevaisuutta, joka alkoi eilen. Tilitoimisto Bonum on hyödyntänyt Heeroksen digitaalisia taloushallinnon työkaluja jo vuosia ja kehittänyt osaamistaan jatkuvasti. Nyt Etelä-Karjalan ja Lappeenrannan ainoa Heeros Pro Partner on toimitusjohtaja Jarkko Ojalan mukaan sähköisen taloushallinnon terävimmässä kärjessä.
– Huomioimme digitalisaation jo 2014 ja lähdimme panostamaan Heeros-ohjelmistoon täysillä. Nyt olemme ohjelmistotalon pro-kumppani ja tarjoamme palvelua, joka kattaa kaikki talous- ja palkkahallinnon prosessit. Sähköisen taloushallinnon lisäksi autamme asiakkaitamme investointeihin, yritystoiminnan muutoksiin ja kasvuun liittyvissä kysymyksissä.

Reaaliaikaisuus korostuu
Yritysten taloushallinnon tarpeet vaihtelevat, mutta kukaan ei pääse pakoon esimerkiksi uutta reaaliaikaista tulorekisteriä, sanoo Ojala.
– Sähköisessä ympäristössä toimiminen vauhdittaa monia rutiineja. Samoin näkyvyys talouden tunnuslukuihin on parempi, mikä muuttaa myös kirjanpitäjän roolia. Kun näemme mitä asiakkaan taloudessa tapahtuu, voimme reagoida nopeasti ja palvella silloin, kun asioihin on helpompi vaikuttaa. Jos taas tehdään niin sanottua perinteistä kirjanpitoa, asioihin voidaan puuttua vasta jälkikäteen.

Rohkeasti kohti uutta
Bonumin oma digipolku on sujunut hyvin, koska yrityksen 16 ammattilaista ovat jatkuvasti kouluttautuneet ja hypänneet innolla uuden keskelle. Ojalan mukaan paremman liiketoiminnan saavuttaminen vaatii rohkeutta jokaiselta yritykseltä.
– Pitää uskaltaa lähteä pois omalta mukavuusalueelta. Sähköinen taloushallinto nimittäin avaa pienyrittäjällekin uusia mahdollisuuksia. Kun talousasiat sujuvat, ei tarvitse touhuta lippujen ja lappujen kanssa, vaan voi keskittyä siihen missä on oikeasti hyvä.

Tutustu Tilitoimisto Bonumin kasvun avaimiin