Heeros on asiakkaidemme arvostama ohjelmistokokonaisuus

Euran Yritystilit

Euran Yritystilit antaa asiakkailleen palvelulupauksen korkeasta laadusta, jolloin myös käytössä olevien työkalujen tulee olla laadukkaat.

– Heeroksen selkeät ja helposti käyttöönotettavat ohjelmistot ovat olleet käytössämme jo vuodesta 2007. Osto- ja myyntilaskujärjestelmien, Circulan ja Vendan, rinnalle otettiin käyttöön hiukan myöhemmin Heeros Kirjanpito. Tämä oli kauan kaivattu lisä kokonaisvaltaisen taloushallinnon pyörittämiseen, kertoo Euran Yritystilien taloushallinnon ammattilainen Pirjo Lintusalo.

Heeros Asiakasnosto Euran Yritystilit

Sähköinen arkisto Admina on ollut Euran Yritystilien asiakkaille mieluisa. Automaattisesti arkistosta lähetettävät sähköposti-ilmoitukset kertovat myös asiakkaille uusien dokumenttien tallentumisesta. Lisäksi tärkeät dokumentit ovat aina tallessa ja helposti jälkikäteenkin löydettävissä.
– Asiakkaan kanssa yhteiskäyttöiseen Admina-arkistoon voimme helposti tallentaa kaikki taloushallinnon raportit sekä yrityksen asiakirjat ja sopimukset.

Selainpohjainen taloushallinnon ohjelmisto mahdollistaa myös etätyöskentelyn, joka on toteutunut myös Euran Yritystileillä.
– Työskentely ajasta ja paikasta riippumatta, tuo myös joustavuutta henkilöstömme työhön.

Heeros Kirjanpidon monipuoliset ominaisuudet ja automaattiset toiminnot sujuvoittavat Euran Yritystilien kirjanpitäjien rutiineja.
– Helpotamme arjen kiirettä käyttämällä Heeros Kirjanpidon tilinpäätösasiakirjoja, tase-erittelyjä ja veroilmoituksia. Ja kuten asiakkaamme ovat todenneet, olemme Heeroksen avulla heidän sähköinen sihteerinsä, iloitsee Pirjo Lintusalo.

Euran Yritystilit

  • Perustettu vuonna 2005
  • Auktorisoitu 18.5.2011
  • Kahdeksan työntekijää
  • Asiakkaita rakennusalan yrityksistä hoiva-alan yrityksiin länsirannikolta pääkaupunkiseudulle
  • www.euranyritystilit.fi