<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=398868563803133&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hullu Poro Oy - Automaattitiliöinti on kaiken a ja o

Hullu Poro Oy - Automaattitiliöinti on kaiken a ja o

8.1.2015

Lappilainen elämysyritys Hullu Poro Oy otti syksyllä 2008 käyttöönsä Heeroksen sähköisen taloushallintojärjestelmän.

Hullu Poro Oy:llä on käytössään Heeroksen laskujen kierrätysjärjestelmä Heeros Ostolaskut, laskujen  sähköinen arkistointi sekä -verkkolaskutus. Sähköiseen laskutukseen Hullu Poro siirtyi tavarantoimittajansa Wihuri Oy Aarnion suosituksesta.

Jo suunnitteluvaiheessa Wihuri tarjosi Hullulle Porolle mahdollisuutta käyttää sähköisessä laskutuksessa valmista, tuoteryhmäkohtaista tiliöintiä aikaisemman rivikohtaisen tiliöinnin sijaan. Kun laskujen vastaanotossa käytetään Heeroksen verkkolaskutusta, saadaan tiliöinti täysin automaattiseksi.

Hullun Poro Oy:n talouspäällikkö Raija Kauppinen toteaa tämän olleen kynnyskysymys sähköisen taloushallintojärjestelmän hankinnassa. ”Säästö syntyy siitä, että jokaista laskua ei tarvitse avata ja tiliöidä rivi riviltä erikseen”, Kauppinen toteaa.

Wihurin Oy Aarnion asiakaspalvelupäällikkö Virpi Koistisen mukaan sähköinen laskutus tuo kustannussäästöjä myös laskuttajalle. Tuoteryhmäkohtainen tiliöinti on havaittu hyväksi ja otettu käyttöön myös muiden Wihuri Oy Aarnion asiakkaiden keskuudessa.

**

Hullu Poro Oy on Levillä toimiva majoitus-, ravintola- ja elämysyritys, jolla on vahva maine koko Suomessa. Levin lomakylästä kasvaneen Hullun Poron historia alkaa vuodesta 1988. Tällä hetkellä Hullu Poro Oy on yksityinen yrityskokonaisuus, joka koostuu 14 ravintolasta (4500 asiakaspaikkaa), 450 vuodepaikasta, kokoustiloista, hyvinvointipalveluista sekä elämyskeskuksesta. Hullu Poro Oy:n liikevaihto on n 12 M€.

Hullun Poron tavarantoimittaja Wihuri Oy Aarnio Metro on osa Wihuri Oy:n -konsernia, joka on harjoittanut päivittäistavaroiden tukkukauppaa jo vuodesta 1901 lähtien. Metro tarjoaa vähittäiskauppa- ja suurkeittiösektorille koko maan kattavan toimitustukkupalvelun sekä noutaville asiakkailleen Suomen laajimman 31 Metro-pikatukun verkoston.

**

Lue lisää automaattitiliöinneistä ja uudistuvasta Heeros Ostolaskut ratkaisusta täältä.