Innokas Medical sähköisti ostolaskut Heeroksen ohjelmistotuotteilla

Innokas Medical sähköisti ostolaskut Heeroksen ohjelmistotuotteilla

8.1.2015

OpenText operoimaan sähköistä maksuliikennettä

Terveysteknologian sopimusvalmistaja Innokas Medical Oy ja sähköisiin taloushallinnon ratkaisuihin erikoistunut Heeros Systems Oy ja B2B –integraatioiden ja tuotetiedonhallinnan asiantuntijayritys Liaison Technologies (OpenText) uutisoivat, että Innokas Medical otti käyttöön Heeroksen ohjelmistotuotteet ja Liaisonin palvelut sähköistäessään ostolaskuprosessinsa.

Innokas Medical on kasvanut ripeästi, viime vuonna yli 70%:ia, ja liikevaihto ylitti 9 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on nyt kaikkiaan Kempeleen, Helsingin ja Kuusamon toimipisteissä noin 100. ”Voimakas kasvu edellyttää tehokkaita rutiineja. Ostolaskuprosessin sähköistäminen on yksi suhteellisen helppo tapa tehostaa toimintaa ja vapauttaa työntekijöiden aikaa olennaisempiin tehtäviin”, kertoo Sourcing Manager Jukka Ihme sähköistämispäätöksen perusteista.

Käytännön toteutukseen Innokas Medical valitsi Heeroksen ja Liaisonin (OpenTextin). Heeros tarjoaa sovellusvuokrauspalveluna sähköisen ostolaskuprosessin ohjelmistot ja Liaison vastaa laskuliikenteen kokonaisvaltaisesta operoinnista sekä mm. sähköisistä tilauksista ja niiden täsmäyttämisestä sähköisiin laskuihin.

Käyttöönotto sujui ripeästi ja sähköiseen prosessiin Innokas Medical siirtyi toukokuussa 2008. ”Valitsimme Heeroksen tuotteet niiden helppokäyttöisyyden ja luotettavuuden johdosta. Liaison on globaalista merkittävä integraatioratkaisujen palveluntarjoaja, joka pystyy palvelemaan kokonaisvaltaisesti yrityksen kasvavia tarpeita. Kokemuksesta voin nyt kertoa, että valintamme tuntuu erinomaiselta. Laskujen vastaanotto, tarkastus ja hyväksyntä, sekä erilaisten raporttien tarkastus sujuu nopeasti ja onnistuu myös matkoilla. Uusi prosessi säästää huomattavasti monen ihmisen aikaa ja vaivaa”, Ihme jatkaa.

”Olemme hyvin tyytyväisiä, että Innokas Medical valitsi ohjelmistomme ja Liaisonin palvelut ostoprosessin sähköistykseen. Palvelemme koko pk-sektoria ja tämä kauppa on yksi osoitus siitä, kuinka tuotteemme soveltuvat keskikokoisille yrityksille.

Innokas Medical on voimakkaasti kasvava yritys, joka tarvitsee joustavat ja tehokkaat prosessit. Tuotekehityksemme ja liiketoimintaideamme perustuu juuri helppokäyttöisyyteen, tehokkuuteen ja joustavuuteen, joita haluamme asiakkaille tarjota”, kertoo Matti Lattu Heerokselta.

**

Heeros ja OpenText solmivat maaliskuussa 2021 strategisen yhteistyösopimuksen laajentaakseen nykyistä kumppanuuttaan Euroopan markkinoille. Tutustu ja lue uutinen tästä.