Kuljetusliike M. Myllymäki Ky - Täydellisestä sekasotkusta järjestykseen

Kuljetusliike M. Myllymäki Ky - Täydellisestä sekasotkusta järjestykseen

8.1.2015

Kuljetusliike M. Myllymäki Ky siirtyi ”täydellisestä sekasotkusta järjestykseen”, kun yrityksessä otettiin  käyttöön Heeroksen ohjelmat. ”Asioiden hyvää hallintaa se toi niin paljon, että en millään luovu niistä enää”, toimitusjohtaja Mikko Myllymäki hymyilee.

Hän kertoi kokemuksistaan Heeros-ohjelmien käyttäjänä Yrityslaskenta Oy Reijo Laitilan tilaisuudessa Alavudella helmikuussa. Sähköisen taloushallinnon iltapäivässä pääosassa olivat Heeroksen tuotteet ja niiden käyttö. Mikko Myllymäki suosittelee ohjelmia kaikkien käyttöön.

Kuljetusliike M. Myllymäen laskut ovat nyt ajan tasalla ja arkisto kunnossa. Yrittäjä voi antaa itselleen luvan ajatella vapaa-ajallaan ns. muitakin asioita. ”Minun työhuoneeni on viiden metrin päässä sängystä. Aiemmin työasiat olivat aina mielessä, mutta nyt hommat ovat järjestyksessä - ja ennen kaikkea käyttäjätunnuksen ja salasanan takana. Paperitöitä ei tarvitse miettiä koko aikaa”, hän kehuu.

”Sitten minä vain painan nappia” – yrittäjä Mikko Myllymäki

Mikko Myllymäki on toiminut yrittäjänä yli 30 vuotta. Aikaan mahtuu monta erilaista jaksoa.”Voin sanoa, että edellisen laman jälkeen yksikään myyntilasku ei lähtenyt ajallaan, kaikki olivat myöhässä.” Toiseen suuntaan Myllymäki ilmoittaa nyt tavarantoimittajalle yksinkertaisesti ostolaskujen osoitteen, tulevatpa ne verkkolaskulla tai paperilla, ja käsittelee dokumentit Heeros Ostolaskuissa.

”Sitten minä vain painan nappia”, hän sanoo. ”Niin tai minä vain tarkastan ja seuraan sivusta. Poika tiliöi Mikkelissä ja vaimoni luo maksuerät sekä lähettää tilitoimistoon maksettavaksi”, Myllymäki jatkaa.

Kuljetusliikkeessä on käytössä ostolaskujen kierrätys Heeros Ostolaskuilla ja sähköinen arkistointi. Yrityksessä harkitaan parhaillaan Heeroksen sähköisten myyntilaskujen käyttöönottoa. Sähköisen taloushallinnon käyttöönotto on madaltanut myös muun tietotekniikan käyttöä. ”Otimme juuri ajonhallintajärjestelmän käyttöön kaikissa autoissamme”, Myllymäki sanoo.

myllymaki_laitila_web-1

Kuljetusliikkeen Mikko Myllymäki, tilitoimiston Reijo Laitila ja Heeroksen Pekka Räisänen ovat samaa mieltä siitä, että sähköisen taloushallinnon ohjelmat helpottavat yrittäjän arkea. Yrityslaskenta kutsui ja yrittäjät vastasivat. Reijo Laitila järjesti sähköisen taloushallinnon iltapäivän Alavudella helmikuussa ja paikalle saapui 16 henkeä paikallisista yrityksistä. Vastaanotto oli myönteinen.

Kuljetusliike M. Myllymäki Ky pähkinänkuoressa

  • Viljo Myllymäki perusti yrityksen Alavudelle vuonna 1936
  • vuonna 1978 yritys muuttui kommandiittiyhtiöksi
  • yrityksessä työskentelee 15 kuljettajaa ja huoltomies
  • toimiala muuttunut henkilöliikenteestä pelkkään tavarankuljetukseen
  • autot kuljettavat sahatavaraa, haketta, purua sekä ovia ja ikkunoita
  • myös rehutehtaiden raaka-aineita sekä maatalous- ja rakennustarvikkeita Etelä-Pohjanmaalla

**

Tutustu myös Heeroksen integraatiomahdollisuuksiin ja ota yhteyttä!