Kuortaneen kunta - Heeros henkilöstön palveluasenne ilahduttaa

Kuortaneen kunta - Heeros henkilöstön palveluasenne ilahduttaa

8.1.2015

Kuortaneen kunta otti Heeros ratkaisut käyttöön vuoden 2012 lopulla. Nyt pian vuoden käytön jälkeen valintaan ollaan tyytyväisiä. ”Ennen kaikkea meitä on ilahduttanut Heeroksen henkilökunnan palveluasenne”, kertoo hallintojohtaja Jaana Salo Kuortaneelta.

Heeroksen järjestelmä käsittää osto- ja myyntilaskujen käsittelyn, sekä verkkolaskut ja sähköisen arkiston. Vuositasolla laskuja liikkuu lähes 20 000 kappaletta ja järjestelmän käyttöön osallistuu Kuortaneella viitisenkymmentä henkilöä eri hallinnon aloilta. ”Uuden palvelun liittäminen olemassa oleviin järjestelmiin ja käyttäjien kouluttaminen ei ole usein kaikkein helpoin operaatio, mutta tämä projekti on sujunut Heeroksen osalta mallikkaasti”, jatkaa Salo. Käyttäjät ovat kokeneet eniten hyötyjä saatavan nimenomaan sähköisestä arkistosta ja sen hyvistä hakuominaisuuksista. Laskun käsittelyn kokonaisajastahan suurin osa kertyy helposti käsitellyn laskun etsimisestä.

Kuortane on lähtenyt aktiivisesti mukaan myös verkkolaskumaailmaan. Ostolaskuista sähköistettiin heti noin 30 prosenttia. Koko ajan tehdään työtä verkkolaskujen määrän nostamiseksi, verkkolaskuprosentin ollessa ostolaskuissa nyt syksyllä 2013 noin 50. Myyntilaskupuolella osa laskuista lähtee jo sähköisenä Kuortaneelta ja menevät asiakkaalle tai kuluttajalle joko paperisena tai verkkolaskuna. Käyttöönotto on tehty vaiheittain ja uusia laskutusalueita otetaan mukaan sitä mukaan kun ne ehditään testata.

”Uskomme saavamme Heeroksen kautta niitä hyötyjä, joita lähdimme hakemaan. Toimivat tuotteet, ketterä toimintamalli ja asiantunteva henkilöstö ovat Heeroksen parhaat valtit”, summaa Jaana Salo.

Etelä-Pohjanmaan sydämessä sijaitseva Kuortane on noin puolen tunnin ajomatkan päässä Seinäjoesta, yhdestä nopeimmin kasvavista maakuntakeskuksista Suomessa. Lyhyet etäisyydet tekevät Kuortaneesta varteenotettavan asuinpaikan. Noin 4000 asukkaan kunnassa on poikkeuksellinen palveluiden ja vapaa-ajanvieton tarjonta. Lue lisää täältä.

Lue lisää Heeroksen edistyksellisistä ratkaisuista ja vaihtamisen helppoudesta.