Raision Tilitoimisto - Joustavuutta monikäyttöisellä, selainpohjaisella pilvipalvelulla

Raision Tilitoimisto - Joustavuutta monikäyttöisellä, selainpohjaisella pilvipalvelulla

28.4.2015

Pilvipalvelussa reaaliaikaisesti hoidettava kirjanpito ja erilaiset työehtosopimukset tunteva palkkapalvelu ovat tätä päivää. Prosessien yksinkertaistaminen ja automatisointi tuo tuntuvia säästöjä. Heeroksen monipuoliset tarpeet huomioivien palveluiden käyttö mahdollistaa meille oman asiakaskuntamme laajentamisen.

Olemme innostuneita sähköisen taloushallinnon uusista kehityssuunnista ja Heeroksen pitkäaikainen ja tyytyväinen asiakas. Omat asiakkaamme hyödyntävät jo nyt laajasti Heeroksen tarjoamia pilvipalveluita, joista erityisesti sähköinen laskuliikenne ja ostolaskujen kierrätys ja hyväksyntä ovat keränneet kiitosta.  Laajensimme vastikään yhteistyötämme Heeros Kirjanpito ja ePalkat -palveluiden käyttöön, jotta voimme jatkossa tarjota entistä joustavampaa taloushallintoa.

Markku-300x300

Kaikki tilitoimistopalvelut, joita yrityksenne tarvitsee!

Raision Tilitoimisto lähestyy yritystänne sen tarpeiden pohjalta ja luo palvelut joustavasti sen mukaan. Tarjonnassa on kaikkia tilitoimistopalveluja, kuten kirjanpitoa, palkanlaskentaa, verotukseen ja taloushallintoon liittyviä palveluja, tilinpäätöksien tekoa, budjetointia ja isännöintipalveluja.

Tutustu helppoon ohjelmistonvaihtoon ja ota yhteyttä!