Savox Communications - Integroitavuus ja modulaarisuus ratkaisivat

Savox Communications - Integroitavuus ja modulaarisuus ratkaisivat

14.5.2019

Savox Communications etsi uutta taloushallinnon kumppania Epicorin iScala-toiminnanohjausjärjestelmän rinnalle, sillä tarpeena oli tehostaa mm. ostolaskujen käsittelyä, hyödyntää enemmän automaatiota ja samalla vähentää manuaalityötä ja virheitä. Heeroksen helposti integroitavat ja modulaarisesti käyttöönotettavat taloushallinnon ohjelmistot todettiin oivaksi valinnaksi.

Heeros ohjelmistojen käyttö on laajentunut pitkäaikaisen asiakkuuden aikana.
Osto-, matka- ja myyntilaskujen sähköisen kierrätyksen lisäksi käytössä ovat sähköinen arkistointi sekä käteiskuittien käsittely.
Sähköinen arkisto on ihana. Sieltä löydät helposti ja nopeasti kaikki dokumentit ja tositteet monipuolisten hakutoimintojen avulla, iloitsee Rosa Venäläinen Savoxin taloushallinnosta.

Käteiskuitit käsitellään Savoxilla Heeros-mobiilin eTosite-moduulilla, mistä ne liitetään suoraan esimerkiksi luottokorttilaskulle tai niistä tehdään tarvittaessa osto- tai kululasku.
– Aiemmin, joka kuun vaihteessa, piti kerätä ihmisiltä paperikuitit ympäri maailmaa ja käsitellä ne Ecxelissä. Nyt paperien pyörittely on jäänyt, sillä eTositteen avulla, jokainen pääsee lisäämään sähköisen kuitin reaaliaikaisesti ”omaan säilöön”, hehkuttaa Rosa.

Heeros_tarina_Savox_1

Monikansallisella yrityksellä on luonnollisesti useita ulkomaisia toimittajia, joten paperilaskuja saapuu kohtuullisen paljon. Paperilaskujen skannaus hoidettiin ensin itse, Heeros Identalla, mutta laskumäärien kasvaessa, siirryttiin käyttämään Heeroksen pääkäyttäjäpalvelua. Nyt laskut skannataan, tunnistetaan ja siirretään viiveettä Savoxin ostolaskujen sähköiseen kierrätykseen Heeroksen toimesta.
– Postitse saapuvien laskujen määrä oli välillä valtava, sillä esimerkiksi kiinalaiset eivät käytä koontilaskuja, vaan jokainen lasku saapuu sähköpostitse omana laskunaan, kertoo Rosa. Manuaalityö on merkittävästi vähentynyt, säästyy aikaa, eikä enää tarvitse varata toimistolle resursseja laskujen skannausta varten. Työt sujuvat, myös loma-aikoina.

Heeroksen tukipalvelu saa kehuja.
– Silloin kun apua on tarvittu, on sitä saatu tuesta aina saman vuorokauden aikana. Ohjelmistojen lisäkoulutuksille voisi kuitenkin olla tarvetta, sillä henkilöstöä vaihtuu, myös yritysostojen kautta. Uskon, että meille räätälöidyn Heeros-koulutuksen myötä myös uudet savoxlaiset saisivat täydet hyödyt irti ohjelmista, Rosa miettii.

– Mielestämme Heeros on monipuolinen ja kattava kokonaisuus. Ohjelmien automaatiot ja helppokäyttöisyys ovat tehostaneet ja nopeuttaneet toimintaa ja näin vapauttanut aikaa rutiinitöistä. Kansainvälisesti on hienoa, että Heeros palvelee myös usealla eri kielellä. Voimme hyvin suositella Heerosta muillekin, kiittää Rosa Venäläinen.

Tutustu Heeroksen integraatiomahdollisuuksiin ja ota yhteyttä!