Yrityspalvelu SunProfit Oy - Tilitoimistotyö on mielekkäämpää uusien työkalujen ansiosta

Yrityspalvelu SunProfit Oy - Tilitoimistotyö on mielekkäämpää uusien työkalujen ansiosta

8.1.2015
Mappirivit eivät kuulu Yrityspalvelu SunProfit Oy:n sisustukseen. Veljekset Antti ja Mikko Karhinen perustivat tilitoimiston syksyllä 2011 suoraan Jyväskylän yliopiston penkiltä vapauduttuaan. Sähköisten taloushallintopalvelujen tarjoaminen oli nuorille yrittäjille alusta asti itsestäänselvyys.

Yrityksemme pohjana on pieni tilitoimisto, jonka ostimme eläköitymisestä haaveilevalta yrittäjältä. Jo ennen hankintaa olimme päättäneet, että tulemme rakentamaan kasvumme digitalisoinnin varaan. Valitsimme kumppaniksemme kehityshakuisen Heeroksen, joka kuunteli meitä tarkasti ja tarjosi meille kiinnostavan ja hinta-laatusuhteeltaan mielekkään sähköisen ratkaisun. Käärimme yhdessä hihat ja kaikkea hyvää alkoi tapahtua.

Ensin otimme käyttöön osto- ja myyntilaskujen sähköisen käsittelyn, verkkolaskujen lähetyksen ja vastaanoton sekä sähköisen arkiston. Myöhemmin olemme olleet edelläkävijöitä Heeroksen kirjanpito-ohjelman käytössä.

Heeroksen kunnianhimoiset tavoitteet alan parhaista tuotteista ovat vaatineet joskus meiltäkin kärsivällisyyttä, mutta hyvällä tiellä ollaan. Meitä on kuunneltu ja joustoa on tullut. Meillä on nyt kolme tilikautta takana ja liikevaihtomme on kasvanut ensimmäisen tilikauden runsaasta 60 000 eurosta juuri päättyneen tilikauden lähes 350 000 euroon. Olemme vakuuttuneita, että ilman Heerosta tuottavuutemme, kilpailukykymme ja asiakastyytyväisyyteemme eivät olisi sillä tasolla kuin ne nyt ovat.

Kasvattaessamme ja kehittäessämme yritystämme kannattavasti ovat ratkaisevassa roolissa olleet toimivat ja edistykselliset palvelutuotteet, joita käyttävät osaavat ihmiset. Heeroksen tuotteiden avulla tilitoimistoissa tehtävät rutiinityöt automatisoituvat ja sitä kautta vapautuu entistä enemmän aikaa olla kontaktissa asiakkaaseen. Analysoimme asiakkaiden tilannetta ja käymme tulevaisuuteen tähtääviä keskusteluja. Tämä on parasta mahdollista lisäarvoa!

Päivittäinen tilitoimistotyö on muuttunut mielekkäämmäksi entisistä ajoista uusien työkalujen ansiosta. Olen ilolla seurannut kuinka toimialasta on tulossa houkutteleva ja konkreettinen digitalisaation hyödyntäjä.

Plussat

+ Oma työmme on mielekkäämpää, kun työkalut ovat kunnossa
+ Uudet työkalut muokkaavat koko toimialasta kiinnostavampaa
+ Heeroksella on hyvä porukkaa, jonka kanssa asiointi on helppoa
+ Hyvä koulutus, heeroslaiset ovat aina valmiita tulemaan tueksemme ja mukaan asiakkaittemme luo.

Mutkat

– Pilotointi vaatii kärsivällisyyttä. Toisaalta pääsemme vaikuttamaan heti tuotekehityksen ensimetreillä. Kehitystä tapahtui vauhdilla ja tiesimme, että Heeros Kirjanpidosta on tulossa erinomainen tuote. Jos saisimme nyt päättää, lähtisimme kyllä uudelleen mukaan.

AnttiMikko_sunprofit_500px
Antti ja Mikko Karhinen.

Yrityspalvelu SunProfit Oy
  • Perustettu lokakuussa 2011, jolloin ostettiin Vaajakosken toimistopalvelun liiketoiminta, toiminut pari vuosikymmentä
  • Henkilöt, 2 omistajayrittäjää
  • Toimipiste Vaajakoskella

**