Tiimipiste Oy - Rautainen ammattitaito yhdistettynä nykyaikaisiin järjestelmiin

8.1.2015

Lahtelaisen Tiimipisteen yrittäjä Leila Mustonen on ollut näkemässä alan kehittymistä vuosikymmenten saatossa niin työntekijänä, konsulttina kuin yrittäjänäkin. Myös sähköisen taloushallinnon järjestelmät ovat tulleet tutuiksi aivan järjestelmien ensimetreillä.

Heeros on ollut tiedossa jo pitkän aikaa ja aktiiviseen käyttöön se otettiin vuonna 2007. Nykyisin Tiimipisteellä on käytössään Heeroksen lähes koko paketti eikä näköpiirissä ainoatakaan syytä,  miksi luopua palvelusta. ”Sähköisen taloushallinnon ohjelmistot ovat kehittyneet huimasti.  Niiden merkitys ymmärretään ja kaikki alkaa verkkolaskusta. 

Mainio verkkolaskutusmalli Heeros Myyntilaskut ja siihen liittyvä myyntireskontra ovat sitä, mitä nyt rahakirstua tarkasti seuraava pienyrittäjäkin tarvitsee.  Nykyisin esimerkiksi kaikista meillä käsiteltävistä laskuista noin 40 % on verkkolaskuja, joillakin yksittäisillä asiakkailla laskuista jopa 90 % saattaa olla verkkolaskuja”, Mustonen kertoo.

”Olemme iloisia erityisesti työntekijöidemme ammattitaidosta. Olemme onnistuneet löytämään henkilöt, jotka perusammattitaidon lisäksi ovat innostuneet tietotekniikasta ja sen antamista työtehtävistä ja vastuista keskikokoisessa tilitoimistossa.   Paraskaan järjestelmä ei voi korvata hankittua kokemusta. Sitoutunut ja monipuolisesti osaava henkilökunta tulee aina olemaan yrityksemme suurin voimavara.  Hyvät sähköisen taloushallinnon työkalut vapauttavat osaavan henkilökuntamme tekemään asiakkaille oikeaa lisäarvoa tuottavia asioita, sen sijaan että aikaa kuluisi jatkuvasti toistuviin mekaanisiin työvaiheisiin.”, hän tarkentaa.

”Sähköisen taloushallinnon välineet antavat meille mahdollisuuden tuottaa asiakkaillemme hyödyllistä, selkeää ja paremmin ajantasaista raportointia. Työmme on tullut mielekkäämmäksi ja asiakas saa enemmän oikeaa tietoa myös graafisessa muodossa”, Mustonen selventää.

Sähköisen Arkistoinnin hakutoiminnot muita markkinoilla olevia vaihtoehtoja edellä

”Laskujen paperiarkisto vain tilitoimiston hyllyssä on pääosin ikävää historiaa.  Heeroksen sähköinen Arkisto on erinomainen ja etenkin sen hakutoiminnot muita markkinoilla olevia vaihtoehtoja selkeästi edellä.  Lisäksi tarjolla on myös uusi pääkäyttäjäpalvelu, johon me tulemme turvautumaan suurimpien asiakkaiden toteutuksissa”.

Heeroksen tarjoama tuki ansaitsee vielä Mustoselta erityismaininnan: ”Apua ja koulutusta vuosien varrella on ollut tarjolla aina kun sitä on tarvittu, ikään kuin tuotteen jatkona ilman turhaa kädenvääntöä. Samoin ohjelmisto päivittyy mukavasti ja tiedottaminen on asiallista”.

Mustonen toivoo sähköisen taloushallinnon ohjelmistojen olevan tulevaisuudessa laajemmassa käytössä myös asiakkaiden edun vuoksi. ”Heeros on turvallinen valinta myös siksi, ettei se sido asiakkaita pakottavasti vain meidän palveluihin.  Heeros-järjestelmän käyttö on tarvittaessa siirrettävissä uuteen toimintaympäristöön.  Tämä osaltaan lieventää käyttöönottoon liittyviä riskejä”.

Leila Mustonen näkee Tiimipisteen tulevaisuudessakin vahvalle perustalle rakennettuna keskikokoisena tilitoimistona, joka kykenee tukemaan asiakkaitaan asiantuntijapalveluilla ja ajantasaisella ja kuvaavalla raportoinnilla.  Vahva pohja ei kuitenkaan ole Tiimipisteelle syy jäädä paikoilleen, vaan jatkuva kehittyminen ja maltillinen uusiin toimintamahdollisuuksiin tutustuminen pysyy yrityksellä avainasemassa sitoutuneen henkilökunnan ja toimivien sähköisen taloushallinnon järjestelmien rinnalla.

Hallitsematonta ja rönsyilevää kasvua pyritään kuitenkin välttämään, jotta asiakkaita pystytään palvelemaan laadukkaasti. ”Tilitoimistomaailmassakin perustoimintamallin pitäisi ehkä alkaa vähitellen tähtäämään asiakkaan ongelmien ratkaisuun ja lisäarvon tuottamiseen lakisääteisen perustoiminnan sijaan. Vaikka tässä numeroiden kanssa toimitaankin, voi meidänkin toimintamme sopivilta osin olla myös uutta kehittävää ja luovaa!”, Mustonen naurahtaa.

web_tiimipiste4

**

Tutustu helppoon ohjelmiston vaihtoon ja ota yhteyttä!