Tikon vaihtui Heerokseen, ohjelma kerrallaan

Vuonna 2005 perustettu Euran Yritystilit halusi alusta alkaen palvella asiakkaitaan jouhevasti ja käyttää ohjelmia, jotka keskustelisivat mahdollisimman hyvin keskenään. Koska yrityksen perustaja Pirjo Lintusalolle Tikon palkanlaskenta oli entuudestaan tuttu, valittiin kirjanpito-ohjelmalle sama toimittaja. Tikonin ostoreskontra ei kuitenkaan vastannut tarpeeseen, jonka lisäksi mielessä kutkutti ohjelmien aito sähköistäminen. Oli aika suunnata katse eteenpäin.

Heeros kaikille asiakkaille käyttöön, moduuli kerrallaan

Tikon kirjanpidosta puuttui sähköinen reskontra ja kun Heeros vastasi tarpeeseen, käyttöönotettiin Heeroksen osto- ja matkalaskuohjelma Circula.  Tiedoston siirrot kahden eri ohjelmatoimittajan ja pankkiohjelman välillä sujuivat hyvin, mutta vei aikaa lisäten samalla työmäärää. Työhön tarvittaisiin lisää tehoa, joten tavoite siirtyä kokonaisvaltaiseen digitaaliseen palveluun, vahvistui. Seuraavaksi käyttöön otettiin Heeroksen myyntilaskutusohjelma Venda. Myös odotukset Heeros Kirjanpidon valmistumisesta palkittiin vuonna 2014. Sen myötä siirryttiin myös Heeroksen sähköisen arkiston, Adminan sekä Heeros Pankin ja ePalkkojen käyttäjiksi.

– Teimme kaikki ohjelmavaihdot sillä periaatteella, että Heeros otetaan heti kaikille käyttöön, yksi moduuli kerrallaan, ja irtisanomme vastaavat osiot Tikonista. Esimerkiksi kirjanpidon osalta vaihdoimme kirjanpito-ohjelman Tikonista Heerokseen aina kun asiakkaamme tilikausi vaihtui. Tilikartat, tuotteet ja toimittajalistat siirrettiin kätevästi tiedostoina, jolloin työ pääsi jatkumaan keskeytyksettä. Heeroksen sähköisestä arkistosta tuli heti asiakkaidemme suosikki, koska kirjanpitoaineiston lisäksi sinne voidaan tallentaa yrityksen kaikki tärkeät asiakirjat, kertoo Pirjo Lintusalo.

Helppo ja nopea käyttöönotto

Euran Yritystilit antavat kiitosta Heeroksen selkeistä ja helppokäyttöisistä ohjelmista. Hatun noston saavat myös Heeros ohjelmien sujuva käyttöönotto ja loistava asiakaspalvelu.

– Heeroksen käyttöönotto sujui kaikkien ohjelmien osalta helposti ja nopeasti. Myös työntekijät sopeutuivat ohjelmistovaihtoon ilman suurempaa muutosvastarintaa, sillä ohjelmien käyttökoulutus toteutettiin koko henkilöstölle, omissa toimitiloissamme. Ja onhan se niin, kun vaihtoehtona on vain uuden ohjelman käyttö, voi vanhasta päästää helpommin irti ja keskittyä täysillä uuden ohjelman käyttöön. Myös suomalainen ja maksuton tukipalvelu ovat tarvittaessa jatkossakin aina tukenamme, kiittää Lintusalo.

Heeros tarjoaa muutakin kuin modernit työvälineet

Euran Yritystilit kokee saavansa Heeros kumppanuudesta muutakin kuin modernit ohjelmistot. Vaikuttaminen Heeroksen ohjelmistokehitykseen, Pro Partner -kumppanuus ja Heeroksen tapahtumat ovat vahvistaneet yhteistyötä, tarjonneet aina runsaasti ensikäden tietoa alalta, mahdollistaneet verkostoitumisen myös muiden Heeros-käyttäjien kanssa ja antaneet hyvät eväät liiketoiminnan kasvuun ja kehittämiseen.

– Oli hienoa olla mukana kehittämässä esimerkiksi Heeros Kirjanpitoa. Kehitysehdotuksiamme kuunneltiin tarkalla korvalla ja niistä ajoista Euran Yritystilien ja Heeroksen välille kehittyi luja ja luottamuksellinen suhde.

Voin lämpimästi suositella Heeros-ohjelmia Tikonin sijaan

– Heeros Pro Partner -kumppanina saamme markkinointitukea ohjelmistokäytön kasvattamiseen. Tämän lisäksi Heeros on ollut mukana asiakastilaisuuksissamme. Yhteistyöllä olemme pystyneet entistä paremmin tarjoamaan asiakkaillemme viimeisintä tietoa ja vastaamaan asiakkaidemme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Voin lämpimästi suositella Heerosta Tikonin sijaan, vakuuttaa Pirjo Lintusalo.

 

Heeros Kirjanpito lue lisää

Tilaa Heeros Demo