Tili Wahlsten Oy hakee osaamisella etulyöntiasemaa

Tili Wahlsten Oy hakee osaamisella etulyöntiasemaa

8.1.2015

Salolainen Tili-Wahlsten Oy panostaa tietoisesti tietotekniikkaan, jotta voi palvella asiakkaitaan yhä paremmin. Toimitusjohtaja Marko Wahlsten kertoo, että teknisellä osaamisella yritys pyrkii hakemaan etulyöntiasemaa markkinoilla, jotka ovat suuressa myllerryksessä ja kehittyvät nopeasti. ”Vähennämme rutiinitöitä ja panostamme asiakkaiden neuvontaan ja konsultointiin. Uusin tekniikka on väline tämän tavoitteen saavuttamisessa”, hän kertoo.

Tili-Wahlsten on saanut suurempia asiakkuuksia, kun entistä isommat yritykset ovat alkaneet käyttämään tilitoimiston palveluksia ”Suuri syy ison asiakkaan siirtymisessä meille on ollut se, että Heeroksen ohjelmat toimivat hyvin. Niiden merkittävin etu meille ja asiakkaalle on käyttöliittymän helppous ja selkeys”, toimitusjohtaja Marko Wahlsten kertoo.

Perheyhtiö Tili-Wahlsten Oy on käyttänyt Heeros Systemsin tuotteita vuoden verran ja kerännyt tähän mennessä sen verran kokemusta, että on nyt pystynyt aloittamaan kunnon markkinoinnin. ”Meillä on muutama iso asiakas, joiden tileissä käytämme Heerosta. Nyt kun tunnemme hyödyt kunnolla ja osaamme käyttää automatiikkaa, voimme lähteä rummuttamaan etuja uusille asiakkaille”, Marko Wahlsten sanoo.

Salon murros näkyy asiakaskunnassa Salon kaupungissa suuren Nokian muutokset ovat näkyneet vahvasti. Työpaikkoja on vähentynyt, kun megayhtiö on leikannut työvoimaa kruununjalokivitehtaastaan. Tilitoimistossa murros näkyy töiden lisääntymisensä. ”Eivät ihmiset jää työttömyyskorvauksen varaan, vaan miettivät, miten voisivat hyödyntää omaa ammattitaitoaan. Yhä useammin he perustavat yrityksen ja keskittyvät siinä omaan ydinosaamiseensa – ja ottavat taloushallinnon kumppaniksi tilitoimiston”, Marko Wahlsten kertoo.

Yrityksen koko määrää käytännössä myös sen, millaisia palveluja se tilitoimistoltaan tarvitsee. Erikokoisissa yrityksissä on erilaisia murheita. ”Se tietenkin tuo meille haastetta. Olemme panostaneet henkilökuntaan, jotta se voisi oma-aloitteisesti auttaa ja neuvoa asiakkaita.” ”Monesti mennään yrittäjän iholle. Me tutustumme läheisesti yrittäjään ja hänen liiketoimintaansa, joten voimme nähdä, miten yritystä voi kehittää. Pelkästään lukuja analysoimalla ei näe oikeita ratkaisuja”, Marko Wahlsten kuvailee.

Marko Wahlstenin työhuoneessa on duploja, kuin muistutuksena siitä, että monimutkaisia kokonaisuuksia voi lähteä rakentamaan perusasioista Marko Wahlstenin työhuoneessa on duploja, kuin muistutuksena siitä, että monimutkaisia kokonaisuuksia voi lähteä rakentamaan perusasioista.  

**

Tili-Wahlsten Oy on nykyään osa Rantalainen konsernia.

Tutustu Heeroksen tilitoimistoratkaisuihin täällä.