Ulvilan Tilitoimisto Oy - ePalkat sen sinetöi

Ulvilan Tilitoimisto Oy - ePalkat sen sinetöi

29.11.2016

Satakunnassa sijaitseva Ulvilan Tilitoimisto Oy kuuluu Heeroksen ensimmäisiin Pro Partner -kumppanitoimistoihin. Heeroksen Pro Partner-kumppanina Ulvilan Tilitoimisto Oy tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista sähköistä taloushallinnon hoitoa asiakkaan tarpeet huomioiden. Kun yrityksen kirjanpito, tilinpäätös, veroilmoitus, raportointi, palkanlaskenta ja kaikki muut taloushallinnon eri alueet ovat hyvässä hoidossa, yrittäjä voi rauhallisin mielin keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa.

Ulvilan Tilitoimistossa Heerosta on käytetty muutaman vuoden ajan ja melkein kaikki tilitoimiston asiakkaat ovat siirretty Heerokseen. Osa asiakkaista käyttää jo koko Heeroksen tuotekokonaisuutta. Ja tähän tilanteeseen toki pyritään yhä enemmän.  Asiakkaiden joukossa on yhä useampia tyytyväisiä yrityksiä, joiden koko taloushallinto hoidetaan sähköisesti. Täysin sähköiset esimerkit löytyvät muun muassa palvelualalta ja metallialalta, kertoo tilitoimiston toimitusjohtaja ja Ulvilan vuoden 2016 yrittäjä Tiina Saarinen.

Tiina-Saarinen-282x300

Vaikka järjestelmästä toiseen siirtyminen ei aina mene täysin suunnitelmien mukaan, siirtymisen jälkeen asiakkailta saatu palaute kruunaa kaiken, kertoo Tiina Saarinen. Hyvänä esimerkkinä toimii pitkäaikainen metallialan yrittäjä, jolle tilitoimisto ehdotti Heerokseen siirtymistä. Yrittäjä itse ei ehkä tiennytkään mitä kaikkea tuleman piti. Puolen vuoden käytön jälkeen asiakkaan palaute tilitoimiston suuntaan oli, että he eivät enää ikinä missään nimessä saa siirtää hänen yritystään pois Heeroksesta.

Edellä mainitussa tapauksessa yrittäjä oli ihastunut Heeroksen Ostolaskujen kierrätykseen ja myyntilaskutus ja -reskontraan ikihyväksi. Viimeisimmäksi käyttöön on otettu Heeroksen ePalkat, palkkojen laskentaan ja seuraavaksi käyttöön aiotaan ottaa myös verkkopalkka. Pikkuhiljaa yrityksen koko taloushallinto on sähköistetty. ePalkkojen käyttöönotto sinetöi asian – Heeroksessa pysytään, Tiina Saarinen kertoo. Sekä tilitoimisto että heidän asiakkaansa ovat tyytyväisiä käytössä oleviin ratkaisuihin.