Verkkokauppa.com - Sähköiset laskut nopeuttavat työskentelyä

Verkkokauppa.com - Sähköiset laskut nopeuttavat työskentelyä

8.1.2015

Verkkokauppa.com on jatkanut vahvaa viihde-elektroniikan myyntiään. Ketju on maan toiseksi suurin jälleenmyyjä. Yhtiö on pannut viime aikoina panoksia web-järjestelmiensä kehitykseen, omaan tuotesuunnitteluun ja valmistukseen sekä lisää tuotteidensa myyntikanavia Suomessa ja ulkomailla.

Laskujen käsittely, tiliöinti ja hyväksyntä nopeutuneet merkittävästi

Verkkokauppa.com on lalaskujen käsittelyä, tiliöintiä ja hyväksyntää.skujen suuryritys. Kuluttajaelektroniikkaa myyvä yhtiö käsittelee parisataa laskua päivässä – tasaisen vauhdin taulukolla päästään noin 6 000 laskuun kuukaudessa. Sähköisen kirjanpidon ohjelmien hyväksikäyttö on jo tällä hetkellä arkipäivää. Verkkokauppa.com tuli Heeroksen asiakkaaksi lähes neljä vuotta sitten. Heeros Ostolaskujen verkkolaskujen kierrätysjärjestelmä on nopeuttanut merkittävästi laskujen käsittelyä, tiliöintiä ja hyväksyntää.

Käytössä on myös arkistointiohjelma Heeros Arkistointi. ”Laskujen hyväksyjiä työskentelee kolmessa eri myymälässä Helsingissä, Pirkkalassa ja Oulussa. Ohjelmien nettiversioita voi käyttää missä tahansa, joten laskut saadaan hyväksyttyä nopeasti”, ostoreskontranhoitaja Marika Kilpiö kertoo.

Nopeus, täsmällisyys ja tarkkuus ovat keskeisiä laatusanoja

”Saamme laskuja sähköpostilla, kirjeinä ja sähköisesti. Määrät ovat niin suuret, että sähköiset laskut nopeuttavat ja helpottavat työskentelyä merkittävästi.” Laskujen määrä tuottaa myös käytännön toiveita järjestelmälle. ”Toivoisimme Heeroksen arkistointiin automaattista arkistointia." Toisaalta hän sanoo, että Heeros Ostolaskuista ja Akistoinnista saa helposti kaivettua vanhoja laskuja, joita tarvitaan myöhemmässä vaiheessa.

Verkkokauppa.com

  • Perustettu  vuonna 1992.
  • Pääkonttori sijaitsee Ruoholahdessa Helsingissä.
  • Yhtiön myynti oli 187 miljoonaa euroa vuonna 2011.
  • Verkkokauppa.com on Suomen johtava internetissä toimiva kuluttajaelektroniikkayhtiö ja Suomen toiseksi suurin viihde-elektroniikan jälleenmyyjä.
  • Tuotteita myydään Helsingin, Pirkkalan ja Oulun myymälöissä sekä 2000 postikonttorin ja 500 R-kioskin kautta. Työntekijöitä on tällä hetkellä 300 työntekijää.

**