Vuokraturva Oy - Rest-rajapinta tehostaa myyntilaskutuksen toimia

Vuokraturva Oy - Rest-rajapinta tehostaa myyntilaskutuksen toimia

Vuokraturva Oy:n taloushallinto on ollut Heeroksen pilvessä jo usean vuoden. Yhteistyö nostettiin uudelle tasolle, kun Heeros-ratkaisut integroitiin suoraan asiakkaan uuteen ERP:iin. Käyttöön otettiin REST-rajapinta, jonka avulla toteutettiin myyntilaskuautomaatio.

Yrityksen oman järjestelmän tuotekehitys ja sen sovittaminen Heeros-tuotteisiin, hoidettiin yhteistyössä avoimesti, sovituin stepein ja aikatauluin, yhteistä testiympäristöä hyödyntäen. Näin järjestelmien yhteensopivuus ja automaation toimiminen varmistettiin jo matkanvarrella.
- Yhteistyössä on tärkeää, että kumppaniin voidaan luottaa, ja että edetään sopimuksen mukaisesti, korostaa Vuokraturvan Timo Metsola.

Rest-rajapinta

Automaation myötä manuaalityö on vähentynyt

Vuokraturvan myyntilaskuista jo noin puolet välittyy Heeros-automaation kautta. Laskut muodostetaan ja lähetetään maailmalle omasta järjestelmästä. Teknisesti laskut kulkevat Heeroksen myyntilaskujärjestelmän kautta ja siirtyvät sieltä ilman manuaalisia toimia laskujen vastaanottajille.
- Laskujen seuranta ja töiden loppuunsaattaminen vain yhdessä järjestelmässä tehostaa toimia, iloitsee Timo Metsola. Kun asiantuntijat hoitavat tietyn osuuden tukiverkosta, voimme paremmin keskittyä omaan bisnekseen. Automaation myötä manuaalityö on vähentynyt ja voimme suunnata henkilöresursseja muualle, esimerkiksi asiakaspalveluun.

Yhdestä järjestelmästä saatava informaatio säästää aikaa

Digitaalisen taloushallinnon järjestelmän liittäminen saumattomasti ja reaaliaikaisesti yrityksen omaan järjestelmään vähentää myös virheitä, jolloin luottamus toimintaan kasvaa.
- Nyt kun informaatio saadaan yhdestä järjestelmästä, säästämme aikaa. Pysymme myös helposti ajan tasalla, missä jonkun laskun kanssa mennään. Aiemmin asiakas saattoi maksaa laskun, ennen kuin se oli ehditty viedä järjestelmään, jolloin viitesuorituksen saapuminen ”etukäteen” aiheutti haasteita sen kohdistamiseen.

Optimitilanne olisi keskitetty digitaalinen taloushallinto. Myös Vuokraturvan tahtotilana on kasvattaa Heeros-tuotekokonaisuutta.
- Palautteet mitä olemme antaneet, on huomioitu. Asiakasta kuunteleva asenne ja realistiset lupaukset ja niiden toteutus ovat mielestäni papukaijamerkin arvoisia asioita, Timo Metsola kiittää. Lue myös, miten Vuokraturva otti Heeros Ostolaskut ratkaisun käyttöön ja millaisia kokemuksia siitä on.

**

Lue myös blogikirjoituksemme miten Taloushallinnon ja toiminnanohjauksen integrointi tehostaa yrityksen toimintaa.

**

Vuokraturva Oy

Vuokraturva perustettiin vuonna 1998. Yrityksessä työskentelee noin 100 välitysalan ammattilaista. Vuokraturvan liiketoimintamme neljä kulmakiveä ovat: Asuntojen vuokrauspalvelut, asuntosijoituspalvelut, asuntojen myyntipalvelut sekä Relocation-palvelut.

Vuokraturvan hallituksen puheenjohtaja Timo Metsola on Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto ry:n vuokravälitysvaliokunnan puheenjohtaja ja Suomen Vuokranantajat ry:n hallituksen jäsen.

Tutustu Vuokraturvaan tästä.

Rest-rajapinta