Heeros-yhteistyokumppanit

Parhaiden kanssa on ilo kehittyä 

Yhteistyökumppanimme

11137-Liaison-Transitional-Logo-Full-Colour-Stacked-FINALWEB-002

Opentext on globaali integraatio- ja tiedonhallintapalveluihin erikoistunut yritys. Opentext mahdollistaa mm. verkkolaskutuksen kaikkien kauppakumppanien kanssa mukautuen lähettäjän ja vastaanottajan tarpeisiin.

Fuusor

Fuusor tarjoaa yrityksille ja yhteisöille kustannustehokkaan Business Intelligence -palvelukokonaisuuden tiedolla johtamisen ja suunnittelun tueksi.

Ontime_logo_240px

Ontime Työaikaraportointi suoraviivaistaa palkkahallintoprosessin työajan kirjaamisesta palkanmaksuun. Valmiiksi tulkittu ja hyväksytty tieto siirtyy suoraan palkanlaskentaan tuoden tehoa, laatua ja nopeutta palkanlaskentaprosessiin.

aditro_logo-300x62

Aditron Verkkopalkka mahdollistaa palkkalaskelmien lähettämisen suoraan palkansaajien verkkopankkeihin. Ekologinen, turvallinen ja kustannustehokas palkkalaskelmien käsittely tuo hyötyjä kaikille.

Kirjurintuote-white-logo-300x91

Kirjurituote Oy tuottaa taloushallinnon informaatiopalveluita. Liikekirjuri ja Kiinteistökirjuri -tilikartat ovat kirjanpidon asiantuntijan työkaluja. Heeros Kirjanpito -ratkaisussamme Liikekirjuri- ja Kiinteistökirjuri-tilikartat ovat oletustilikarttoina.

 Novec-logo-300x162-1

Novec Oy on yritysten sovellus- ja teknologiapalvelujen toimittaja ja Heeros-jälleenmyyjä. Toimialue on Keski- ja Pohjois-Suomi, Kokkola-Kuopio-Joensuu-akselilta ylöspäin. Novec Oy:n toiminnan vahvuuksia ovat paikallisuus, laadukas käyttöönoton tuki sekä nopea ja joustava asiakaspalvelu.

poutapalvelu-novec-oy-300x300

Novec Oy on tarjonnut asiakkailleen yli 15 vuoden ajan palvelukonseptia, joka tunnetaan nimellä Poutapalvelu. Yhtenä osana palvelukonseptia ovat Heeros ratkaisut. Poutapalveluun on nopea päivittää lisää käyttäjiä ja ohjelmistoja yrityksen tarpeiden mukaan.