Yhteistyökumppanit

Liasion Technologies on integraatio- ja tiedonhallintapalveluihin erikoistunut globaalisti toimiva yritys. Liaison mahdollistaa verkkolaskutuksen kaikkien kauppakumppanien kanssa mukautuen sekä laskun lähettäjän että vastaanottajan tarpeisiin.

Liaison Technologies, Seppo Heikkonen puh. +358 10 306 0900

 

Sympa HR -järjestelmä yksinkertaistaa henkilöstöhallintoa ja organisoi HR-prosesseja ja tukee siten koko organisaatiota.

Sympa Suomi, Johnny Lehtinen puh. +358 40 547 4283

 

Tilitoimistoille ja tilintarkastajille kehitetty Innox Toiminnanohjaus hallitsee työnsuunnittelun ja päivittäisten tehtävien lisäksi mm. palvelumaksut, asiakkuudet, henkilöstön työajat, henkilöstö- ja asiakastiedottamisen sekä tuottaa monipuoliset raportit asiakaskannattavuudesta ja henkilöstön tehokkuudesta.

Innox Oy, Arto Kosonen, puh. +358 40 844 7854

Lingsoft Language Management auttaa tehostamaan yritysten monikielistä viestintää ja kieleen liittyviä prosesseja kokonaisvaltaisella prosessien hallinnalla.

Lingsoft Language Services Oy,
Ilona Eloranta puh. +358 40 573 6778

 

Taloushallintoliitto (TAL) on auktorisoitujen tilitoimistojen ja taloushallinnon palveluja tarjoavien konsulttiyritysten toimialajärjestö.

 

Kirjurituote Oy tuottaa taloushallinnon informaatiopalveluita. Liikekirjuri ja Kiinteistökirjuri -tilikartat ovat kirjanpidon asiantuntijan työkaluja.

 

Jälleenmyyjät

Novec Oy on kokonaisvaltainen yritysten sovellus- ja teknologiapalvelujen toimittaja.

Novec Oy, Antero Loponen puh. +358 40 745 4281