Yhteistyökumppanit

Opentext on globaali integraatio- ja tiedonhallintapalveluihin erikoistunut yritys. Opentext mahdollistaa mm. verkkolaskutuksen kaikkien kauppakumppanien kanssa mukautuen lähettäjän ja vastaanottajan tarpeisiin.
Liaison Technologies, Seppo Heikkonen puh. +358 10 306 0900

 

Fuusor Oy tarjoaa yrityksille ja yhteisöille kustannustehokkaan Business Intelligence -palvelukokonaisuuden tiedolla johtamisen ja suunnittelun tueksi.
Fuusor Oy, Jussi Tarkiainen puh. +358 40 765 6661

 

Itsenäisen ja suomalaisen Norlic Oy:n kehittämä ja ylläpitämä, pilvipalveluna käytettävä Ontime Työaikaraportointi suoraviivaistaa palkkahallintoprosessin työajan kirjaamisesta palkanmaksuun. Valmiiksi työehto- tai paikallisen sopimuksen mukaan tulkittu tieto siirtyy hyväksymisprosessin kautta sähköisesti suoraan palkanlaskentaan tuoden tehoa, laatua ja nopeutta palkanlaskentaprosessiin.
Ab Norlic Oy, Jari Rättyä puh. +358 50 4333 798

 

Tilitoimistoille ja tilintarkastajille kehitetty Innox Toiminnanohjaus hallitsee työnsuunnittelun ja päivittäisten tehtävien lisäksi mm. palvelumaksut, asiakkuudet, henkilöstön työajat, henkilöstö- ja asiakastiedottamisen sekä tuottaa monipuoliset raportit asiakaskannattavuudesta ja henkilöstön  tehokkuudesta.
Innox Oy, Arto Kosonen puh. +358 40 844 7854

 


Sympa HR -järjestelmä yksinkertaistaa henkilöstöhallintoa ja organisoi HR-prosesseja ja tukee siten koko organisaatiota.
Sympa Suomi, Johnny Lehtinen puh. +358 40 547 4283

 


Lingsoft Language Management auttaa tehostamaan yritysten monikielistä viestintää ja kieleen liittyviä prosesseja kokonaisvaltaisella prosessien hallinnalla.
Lingsoft Language Services Oy, Ilona Eloranta puh. +358 40 573 6778

 

Taloushallintoliitto (TAL) on auktorisoitujen tilitoimistojen ja taloushallinnon palveluja tarjoavien konsulttiyritysten toimialajärjestö.

 

Kirjurituote Oy tuottaa taloushallinnon informaatiopalveluita. Liikekirjuri ja Kiinteistökirjuri -tilikartat ovat kirjanpidon asiantuntijan työkaluja.

 

Jälleenmyyjät

Novec Oy on kokonaisvaltainen yritysten sovellus- ja teknologiapalvelujen toimittaja.
Novec Oy, Antero Loponen puh. +358 40 745 4281