Heeros Booster > Heeros boostauksella kohti unelmia

Heeros boostauksella kohti unelmia

Suomenselän Tilitoimiston kuuden hengen tilitoimistossa elämä on työntäyteistä. Lähes 400 asiakkaan maksuliikenne hoidetaan vankalla ammattitaidolla, mutta onko jotain pielessä, kun aika ei tunnu riittävän kaiken tekemiseen. Miten siis ravistella vanhoja rutiineja ja oppia tekemään asioita tehokkaammin, miten löytää keinot liiketoiminnan kasvuun ja saada samalla kustannussäästöjä sekä miten pitää tärkein voimavara, henkilöstö, tyytyväisenä. Tarvittiin Heeros Booster-tiimi paikalle.

Jo 40-vuotta toimineeseen Suomenselän Tilitoimistoon on muodostunut omat rutiinit ja tavat hoitaa taloushallintoa. Myös tilitoimiston asiakkaat ovat tottuneet tekemään asioita tietyllä tavalla. Osalla asiakkaista on käytössä Heeros-ohjelmistoperheen tuotteita, mutta millä keinoin voisi vakuuttaa enemmän asiakkaita siirtymään sähköiseen taloushallintoon ja samalla pitää nykyisistä Heeros-asiakkaista vieläkin parempaa huolta.

Henkilöstön huolena oli, miten omaksua kaikki uusi työnteon ohessa siten, etteivät työt seisahdu ja homma pyörii muutoksesta huolimatta. Unelma siitä, että töitä tehtäisiin säännöllisinä toimistoaikoina, viikonloput olisivat vapaat ja lomatkin voisi pitää sovitusti, toimi kuitenkin hyvänä motivaattorina aloittaa toiminnan boostaus. Kilpailukyvyn ja kustannustehokkuuden kasvattamiseksi tarvittaisiin tilitoimiston toimintaan muutoksia.

Kartoitustulosten toteuttamiseksi laadittiin toimenpidesuunnitelma, johon kiteytettiin ne asiat, joihin ensi tilassa pureudutaan. Suunnitelmaan kirjattiin mm. tuotekoulutusta henkilökunnalle, konkreettisia tapoja ja vinkkejä tehokkaampaan työskentelyyn esimerkiksi automaation keinoin sekä tukea tilitoimiston sähköiseen kasvuun, hinnoittelun ja markkinoinnin avulla.

Heeros Booster-tiimi ei jätä asiakastaan yksin, vaan tilitoimiston onnistumisia seurataan ja tuetaan sovituin aikavälein. Näin yhteistuumin varmistamme, että Heeros täysillä hyödyksi -boostaus saavuttaa asetetut tavoitteet. Suomenselän Tilitoimiston Heeros boostauksen seuraava vaihe on siis pian käynnistymässä.