Koulutusmatka 2019

ILMOITTAUTUMINEN MATKALLE ON PÄÄTTYNYT.

Perinteinen koulutusmatkamme asiakkaille suuntaa elokuussa upeisiin Ahvenanmaan maisemiin. Matkustajalautta kuljettaa meidät Turun satamasta määränpäähän, läpi kauniin Suomen saariston. Laivamatkan aikana nautimme aamiaisen ja Buffet-lounaan lisäksi erilaisista luennoista, jotka tukevat tämän vuoden matkateemaamme henkilöstön hyvinvointi.

Perillä majoitumme graniittikallioiden ympäröimään, meren ja luonnon läheisyydessä sijaitsevaan Havsvidden resort & konferens -hotelliin. Saapumisiltana meille on tarjolla illallinen Very fine dining -kategoriaan valitussa hotellin ravintolassa, jonka valttina on sesongin ja paikallisten raaka-aineiden hyödyntäminen.

Perjantai-aamu starttaa yhteisillä luennoilla ja eri teemaisilla keskustelupaneeleilla. monipuolinen ohjelma sisältää niin päättäjää kuin käyttäjää hyödyntävää tietoa sekä antaa vinkkejä ja eväitä tehokkaampaan työn tekemiseen.

Iltapäivällä siirrymme Kastelholman linnan kupeessa sijaitsevaan makukylään (Smakby). Gastronomian grand old man Michael Björklundin rakentamassa ruokamaailmassa piipahdamme paikallisessa tislaamossa, jonka lisäksi saamme makuelämyksiä ravintolan
3 ruokalajin illallisella.

Lauantaina on aika palata kotiin. Sitä ennen on kuitenkin mahdollisuus vielä osallistua päivän aktiviteetteihin: pyöräilyyn haluamallasi reitillä, 4 h kiertoajeluun (pannarit Smakbyssä) tai golfiin, joka järjestetään, mikäli osallistujia ilmaantuu tarpeeksi.

Joka viides henkilö maksutta reissuun mukaan!

Nyt kannattaa lähteä koko porukalla reissuun mukaan, sillä kun yrityksestänne osallistuu koulutusmatkalle useampi henkilö, pääsee joka viides maksutta mukaan. Älkää siis missatko mahdollisuutta satsata henkilöstönne hyvinvointiin. Matkan hintaan sisältyy koko ohjelma, jonka lisäksi verkostoituminen, upea luonto ja energian lataaminen ovat täysin ilmaista.

Otetaan yhdessä hyödyt ja ilo irti – Tervetuloa kanssamme reissuun!

Lisätiedot: Kiia Rönkkö,