Tehdään yhdessä tilitoimistostasi parempi

Kilpailu, taloushallinnon murros, sukupolvenvaihdokset ja ohjelmistojen kehittyminen aiheuttavat tilitoimistoissa muutospaineita. Heeroksen Booster-tiimin tehtävänä on auttaa organisaatioita kasvamaan hallitusti, tekemään kannattavampaa bisnestä ja palvelemaan asiakkaita paremmin.

Taloushallinnon muuttuessa tuo se tullessaan myös yrityksille muutospaineita toiminnan virittämiseen. Heeroksen Booster-tiimin tavoitteena on tukea tilitoimistoja kehittymään ja menemään eteenpäin jatkuvasti muuttuvilla markkinoilla. Kun kartoitetaan yhdessä työnkulun solmukohdat ja ihmisten osaaminen sekä tutkitaan hieman tarkemmin kannattavuutta ja hinnoittelumallia, nähdään helposti mitä voisi tai pitäisi kehittää. Sen jälkeen tehdään suunnitelma siitä, miten tavoitteisiin päästään ja mitä kaikkea se oikeasti vaatii.

Boostauksella alkuun ja terveelle kasvu-uralle

Booster on Heeroksen kehittämä palvelukonsepti, joka auttaa saamaan Heeros-kumppanuudesta ja ohjelmistosta kaiken irti. Lievestuorelainen tilitoimisto Tasantili Oy lähti mukaan Boostaukseen ja onnistui ylittämään prosessille asetetut tavoitteet reilusti jo kolmessa kuukaudessa. Booster-tiimiläisten mukaan asioiden parantaminen onkin oikeastaan yksinkertaista, kun toimitaan hyväksi havaitun sapluunan mukaan.

Tasantili on erinomainen esimerkki tilitoimistosta, jossa oli tiedostettu toimintaan liittyviä haasteita, mutta keinoja korjaamiseen ei oikein ollut. Heeroksen kanssa yritys löysi kriittisiin kehityskohteisiin työkalut ja töihin ruvettiin laaditun toimenpidesuunnitelman mukaisesti. Kaiken tuloksena Tasantilin porukka oli varsin tyytyväinen saatuihin parannuksiin ja uuteen tekemisen suuntaan.

Tutustu Tasantilien Boostaukseen ja katso miten yrityksen kilpailukyky parani >>