Heeros-koulutus_1170x392_2

Jatkuva kehitystyö on Heeros-käyttäjän etu

Tutustu tuotekehityshankkeisiimme

Me Heeroksella seuraamme herkeämättä mitä maailmalla ja taloushallintoalalla tapahtuu, sillä haluamme olla kehityksen etunenässä ja vastata myös muuttuviin vaatimuksiin. Yrityksemme strategia ohjaa ratkaisuidemme kehitystyötä, jonka lisäksi kuuntelemme tarkalla korvalla asiakkaidemme toiveita ja kehitysehdotuksia yhdistäen pyynnöt ohjelmien elinkaareen liittyviin päivitystarpeisiin.

Asiakaslähtöinen tuotekehitys mahdollistaa, että voimme tarjota asiakkaillemme toivottuja uusia ominaisuuksia sekä automaation avulla helpottaa ja tehostaa työrutiineja. Ohjelmien hiominen ja uusien ratkaisujen innovointi takaavat sen, että asiakkaillamme on aina käytössään alan paras kokonaisuus.

Voit tutustua tällä sivulla Heeros tuotekehityksen ajankohtaisiin hankkeisiin ja tarjolle tuleviin uusiin ohjelmisto-ominaisuuksiin.

Julkaisemme aika ajoin myös ratkaisujamme testaavien pilottiasiakkaidemme kommentteja ja mielipiteitä.

Lue tuotekehityksemme terveiset
Heeros-ostolaskut-kehitystyo-on-kiinnostavassa-vaiheessa-285x300

Kehitetään yhdessä

Heeroksen tuotekehityksessä mennään eteenpäin monella rintamalla.

Haluamme tehdä avointa yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, joten jos olet kiinnostunut yhdessä kehittämisestä, ota meihin yhteyttä.

Lähetä postia tuotekehitykselle
Heeros-Mitä-yhteistä-on-asiakastyytyvaisyyskyselyn-tuloksilla-ja-joulupukilla285x300

Voice of the Customer

Yksi tärkeimmistä ajureistamme on asiakkaidemme toiveiden kuuntelu. Tavoitteena on saada asiakkaidemme lähettämät kehitystoiveet systemaattiseen käsittelyyn ja priorisoitavaksi osaksi tuotekehityksemme Roadmapsuunnittelua.

Lue blogi

Tulossa

mobiili_tuotekehitys

Taloushallinnon paras mobiiliappi pian saatavilla

Täysin uudistettava, kumppaniyhteistyössä toteutettava mobiiliappi sujuvoittaa taloushallinnon prosesseja ja mahdollistaa rutiinien helpon hoitamisen mobiilissa.

>> Lue lisää

AI-tiliöinti_tuotekehitys

AI-tiliöintiehdotukset ostolaskuille

Heeros Ostolaskujen uusi toiminnallisuus, joka mahdollistaa toimittajan oletustiliöinnin rinnalle haettavaksi myös tekoälyn muodostaman tiliöintiehdotuksen.

>> Lue lisää

Jo julkaistu

Kirjanpito-tuotekehitys_-1

Q2 – Raporttiuudistus lisää herkkuja Heeros Kirjanpitoon

Monipuolinen raportointi tulee sujuvoittamaan prosessia ja vähentämään raportoinnin työnvaiheita.

>> Lue lisää

ePalkat-Kirjanpito-tuotekehitys_

Q1 – Tiedot ePalkoista suoraan Heeros Kirjanpitoon

Heeros Kirjanpito ja ePalkat toimivat nyt entistä saumattomammin yhdessä. Kirjanpitoaineiston lähetys ePalkoista Heeros Kirjanpitoon hoituu napin painalluksella palkka-ajon yhteydessä ja lähetyspalautteen voit tarvittaessa tarkistaa suoraan ePalkoista.

ePalkat-tuotekehitys

Q1 - Heeros ePalkkojen käyttöliittymäuudistus

Heeros ePalkkojen käyttöliittymä ja tehokkaan palkanlaskennan mahdollistavan ominaisuudet saivat uudistetun ja modernimman ulkoasun ePalkkojen 21 versiossa. ePalkkojen kehitys tulee jatkumaan kovaa vauhtia vuoden 2021 aikana ja käyttökokemus on yksi tärkeistä kehitystä ohjaavista ajureista.

API-rajapinta-tuotekehitys

Q1 - REST-rajapinta ostolaskuille

Uudistunut rajapinta mahdollistaa nyt ostolaskujen, tiliöintitietojen ja toimittajien tuonnin ulkopuolisista järjestelmistä. Laskun kuvia, liitteitä sekä toimittajatietoja ja muita rekisteritietoja voidaan hakea entistä laajemmin. Rajapinnat mahdollistavat Heeroksen tehokkaan käytön yhdessä muiden liiketoimintajärjestelmien kanssa.

Onboarding-tuotekehitys

Q1 - Ohjattu asiakkaan perustaminen

Uusi käyttäjää ohjaava toiminto mahdollistaa entistä käyttäjäystävällisemmän asiakkaiden perustamisen. Uudistetulla toiminnolla uudetkin tilitoimisto-käyttäjät luovat helposti ja nopeasti asiakkuuksia Heerokseen.

>> Lue lisää

Kirjanpito-tuotekehitys_

Q1 - Veroilmoitus-rajapinta

Heeros Kirjanpidon uudella toiminnallisuudella lähetät ALV-ilmoitukset verottajalle automaattisesti rajapintojen välityksellä. Kun ALV-laskelma kaudelle on tehty Heeros Kirjanpidossa, valitset vain lähetettävät laskelmat ja klikkaat lähetä verottajalle.

>> Lue lisää