Tuotepäällikkö

Haku alkaa: 3.12.2018
Haku päättyy: 16.12.2018

Haemme kokenutta tuotepäällikköä Helsingin tuotekehitystiimin vahvistukseksi. Sinun vastuullasi on kirjanpito-sovelluksen tulevaisuuden kehitys ja ylläpito. Kirjanpitoamme käyttävien yritysten lukumäärä on kasvanut tasaisesti viimeisten vuosien aikana, ja tällä hetkellä ratkaisua käyttää n. 7000 yritystä. Uutena tuotepäällikkönä haluamme, että viet tämän seuraavalle tasolle, ja että olet näin ollen osa Heeroksen kasvua.

Odotamme sinulta seuraavia asioita

  • Hyvää taloushallinnon/kirjanpidon osaamista (KLT tutkinto tai vastaava, työkokemusta taloushallinnosta ja/tai kirjanpidosta)
  • Ymmärrystä ja kokemusta ketterästä tuotekehityksestä ja SaaS-konseptista

Jotta onnistuisit tehtävässä, sinulla tulee olla

  • Visio taloushallinnon sähköisten järjestelmien tulevaisuudesta
  • Tietämystä ja kiinnostusta siitä, mitä tapahtuu taloushallinnon maailmassa
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito
  • Positiivinen, energinen ja innostava asenne

Taloushallintoala on muuttumassa, ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana tässä muutoksessa, työskennellen yhdessä sekä asiakkaidemme että muiden Heeros-tiimien kanssa. Tarjoamme kilpailukykyisen korvauksen, joustavat työajat, mahdollisuuden etätyöhön ja ainutlaatuisen tilaisuuden olla osa Heeroksen kasvutarinaa.

Tunnistitko itsesi? Lähetä meille CV:si ja hakemuksesi 16.12.2018 mennessä osoitteeseen

Lisäkysymyksiin vastaa tuotekehitysjohtaja Juha Takala (/040 7725 769) tai tuotehallintapäällikkö Anna Floman (/040 8018 542).

Heeros Oyj on kansainvälisesti palkittu sähköisiin taloushallinnon ratkaisuihin erikoistunut ohjelmistoyhtiö. Heeroksella työskentelee 75 alan osaajaa ja liikevaihtomme on n. 7,3 milj. euroa. Toimitilamme sijaitsevat moderneissa tiloissa Helsingissä, Jyväskylässä ja Turussa sekä Hollannissa. Heeroksen palveluita käyttävät yli 11 000 yritystä useammassa maassa.